Facebook Zynga Poker Chip
-
poker chipi olan varmi abi nasi baslicagimi bilemedim :)
-
Zevk almak için oyun oynuyorsunuz,ondada hile yapıyorsunuz.
Bundan ne zevk alıyorsunuz?
Oynama hoca hile yapacaksan. -
:) hoca napiim hep kazanicak diilizki
-
birden Yükselmen 1000 de 1 yanı en Az 10 m bulman Gerekır Oyundan zevk Alman ıcınde 20 M olması Lazım Anlayacagın chipin Yoksa Mal mal dolasma Ben Sade zevkıne Oynıyacam dıyorsan o Ayrı Ama Bide guzel parayla zevkine ne Kızlar yanasıyor Herkes Abı falan orda bile para farkını Gösterıyor msn Atıgım Kızın haddi hesabı yok 36 m var 100 m Olsun Sana Bayram HArclıgı atarım:) Bız Ne B Leren dustuk Ah Ah bu para cerez gibi ama Olsun zevk alıyoruz Ailece Mutluyuz Aga
-
bu kadar adamda kimsede chip yok he way be ...
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------birden Yükselmen 1000 de 1 yanı en Az 10 m bulman Gerekır Oyundan zevk Alman ıcınde 20 M olması Lazım Anlayacagın chipin Yoksa Mal mal dolasma Ben Sade zevkıne Oynıyacam dıyorsan o Ayrı Ama Bide guzel parayla zevkine ne Kızlar yanasıyor Herkes Abı falan orda bile para farkını Gösterıyor msn Atıgım Kızın haddi hesabı yok 36 m var 100 m Olsun Sana Bayram HArclıgı atarım:) Bız Ne B Leren dustuk Ah Ah bu para cerez gibi ama Olsun zevk alıyoruz Ailece Mutluyuz Aga
-----------------------------
Hocam bana 100k yollasan oda yeter.2 gün içinde 1m yaparım ben o miktarı :) 38 M yaptım bende limit olarak ancak daha da kazanıcam hırsı yüzünden kaybettim,şimdi tekrar yükselmek lazım :) Eğer yollayabilirim diyorsan pm bekliyorum. -
sanal kesmez seni usta gerçeğine gidelim 1.50 dolardan oynarız yaslılarla OTTAWAda akar