Facebook'a Windows Live ID Ya Da Google Profil Kullanarak Girmek ?
-
Selam arkadaşlar.Bir defasında facebook'a email adresimin gmail olması sebebiyle google profil kullanarak giriş yapmıştım.Şimdi arıyorum ama bulamadım.Var mı bileniniz ?
-
1. Gmail hesabınıza giriş yaparak Ayarlar kısmına tıklayınız.
2. Labs sekmesine tıklayarak açılan sayfada aşağılara doğru ilerliyoruz. Add any gadget by URL'nin yanındaki Enable butonuna tıklayın ve en aşağıdaki Değişiklikleri Kaydet butonuna tıklayınız.
3. Ayarlar kısmına tıkladığınızda Gadgetlar sekmesine tıklayın. Açılan sayfada URL girilecek alana http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/104971404861070329537/facebook.xml linkini giriniz.
4. Gmail anasayfasına geri döndüğünüzde Solda yüklenen widgetlerde Expand linkine tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfadan gereken izinleri verdiğiniz taktirde Facebook hesabınızı kullanabilirsiniz.bahsettiğin şey bumu hocam ?
-
banada gecenlerde lazım olmuştu aynı tarayıcıdan acınca yeğen otomatik olarak yönlendiriyordu ama :R
kaldırdılar galiba ?
-
@zalimadam o değil hocam.Facebook connect gibi windows live ID kullanarak oturum açmak istiyorum facebooka
-
oyle bi secenek yok hoca. olsa bilirdim :)
nurk tarafından 06/Haz/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
nurk bunu yazdı
oyle bi secenek yok hoca. olsa bilirdim :)
var hocam ya.bir defasında şifremi unutmuştum buyur o zaman gmailin ile login ol demişti.
-
onu kaldırdılar. hesap ayarlarında ağlar kısmında gmail hesabına sahipsen , ve ağa katılırsan, otomatik login oldururdu. ama artık yok.