folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Facebook+Adwords Kupon Satışı - Reklam Yapın

Facebook+Adwords Kupon Satışı - Reklam Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Müritler facebook'a karşı bir anti pati olduğunu biliyorum :) hemen saydırmayın zaten konuyu r10'nada açtım amacım burdaki mürit kardeşlerimede lazım olabileceğini düşünüp konu açmaktı.. r10 satış fiyatım 7tl idi 

Facebook Kupon Adeti: 6tl   | Kuponun değeri 50$ yani 78 tl

Adwords kupon: Google yazıp 5808 mesaj atın 87tl değerinde kupon cebinize gelecek..

Bu kuponlar ne işe yarar? Tabikide reklam yapmanıza yarar.. Her türlü siteniz için kullanabilirsiniz, ayrıca gelen hitlerden reklamlarınıza tıklama olacağındna hem hit hem reklam geliri elde edebilirsiniz.. Satın almak isteyenler PM ile msn adreslerini göndersinler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    adwordste kontor gidiyor mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    yok mu daha önceden yapan.?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

valla adwords kuponumu aldım reklamıda yayınladım hatta ama faturalı kullanıyorum bilemiyorum gidiyormu gitmiyormu.. google araştırması yap kesin bulursun sonuçç

PM atan arkadaşlar acil çıkmam gerek şimdi dönüş yapamıyorum 1 saate kadar gelirim kusura kalmayın..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam konu için saolda merak ettiğim simdi fiyat 6 tl demissin kupon değeri 78 tl demissin buraya kadar guzel sonra msj attıık 87 oldu bi yanlışlıkmı var anlamadım yoksa reklam yapmaya baslayınca fiyat 98 fln mı olucak biraz acarmısın ?

zzzzzz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

rido59 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam konu için saolda merak ettiğim simdi fiyat 6 tl demissin kupon değeri 78 tl demissin buraya kadar guzel sonra msj attıık 87 oldu bi yanlışlıkmı var anlamadım yoksa reklam yapmaya baslayınca fiyat 98 fln mı olucak biraz acarmısın ?

-----------------------------

okumada problemmi var hoca ?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

hocam 87 olan adwords.. ücretsiz olarak veriyorum onu, ki satmak haddime değil google'ın ücretsiz olarak dağıttığı bir kampanya.. gerçi r10'da bu şekilde ücretsiz alıp 10tl ye satan çok çok insan var şuan..

Facebook kupon değeri: 78 tl

Adwords kupon değeri: 87 tl

Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 7