Facebook'da Bir Gariplik.
-
Muritler deminden beri Facebook'ta şu paylaşılıyor; Dişleriniz inci gibi olsun! www.beyazdisler.co %100 doğal diş beyazlatma kalemi ile sadece birkaç dakikada inci gibi dişlere sahip olun. Hemen tıklayın ve bilgi alın. Soruyorum paylaşana hayır ben paylaşmadım diyorlar. Bu nedir ? Sizde de oldu mu :)) Bu sanırım bi uygulamanın i*neliği.. Bi' uygulamaya girdiğiniz de ''Duvarınıza Erişim'' diye absürt şeyler çıkıyor. Onu gördükleri halde giriyorlar.. Sonra adamlar da basıyor reklamı. :)
-
3 kişide daha gördüm ben bi sende değil :)
-
www.beyazdisler.co%100 doğal diş beyazlatma kalemi ile sadece birkaç dakikada inci gibi dişlere sahip olun. Hemen tıklayın ve bilgi alın.yaklaşık bir dakika önce · Paylaş -
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------3 kişide daha gördüm ben bi sende değil :)
-----------------------------
Ben de yok öyle birşey. Facebook uygulama platformları kapalı ben de :)) Listemde 9 kişi paylaşmış hala da dolaşıyor hehehe :) İyi fikir aslında reklam için. :) -
inci sözlük iş başında olabilir :))
mesela bir örnek:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44677/inci-sozluk---tv8-erken-baski-ziyareti
-
markafoniden şüphe ediyorum :D
-
incisözlüğün işi olmaya .
-
İnci sözlükle bir alakası yok.Whitepen firması facebook'ile anlaşma yapmıştır bir sayfa açmıştır siz sayfaya girince direk duvarınıza erişim sağlarlar ve ya anlaşma yaptıkları için,facebook adminleri bazı üyelerden Whitepen firmasının reklamını yapar.
-
p4nturk bunu yazdı:
-----------------------------İnci sözlükle bir alakası yok.Whitepen firması facebook'ile anlaşma yapmıştır bir sayfa açmıştır siz sayfaya girince direk duvarınıza erişim sağlarlar ve ya anlaşma yaptıkları için,facebook adminleri bazı üyelerden Whitepen firmasının reklamını yapar.
Oha naptın hacı ? :) Benim profilimde yayınlatamaz. Facebook öyle birşeyi kabul etmez. Bir uygulama oluşturulmuştur, uygulamada kullanıcıların duvarına erişim sağlanmıştır reklamlar paylaşılıyordur. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
p4nturk bunu yazdı:
İnci sözlükle bir alakası yok.Whitepen firması facebook'ile anlaşma yapmıştır bir sayfa açmıştır siz sayfaya girince direk duvarınıza erişim sağlarlar ve ya anlaşma yaptıkları için,facebook adminleri bazı üyelerden Whitepen firmasının reklamını yapar.
Oha naptın hacı ? :) Benim profilimde yayınlatamaz. Facebook öyle birşeyi kabul etmez. Bir uygulama oluşturulmuştur, uygulamada kullanıcıların duvarına erişim sağlanmıştır reklamlar paylaşılıyordur.
-----------------------------Edit:Hoca belkide hacklemişlerdir :| :)