folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Facebook"Ta 3. Kişiler Benim Kimliğimi Göremesin

Facebook"Ta 3. Kişiler Benim Kimliğimi Göremesin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oyyuncuu
    oyyuncuu's avatar
    Erkek

facebook'ta biri arama yaptığında ben çıkayım ama hesabıma giremesin

nasıl yapabilirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertohimmler
    albertohimmler's avatar
    Erkek

eee. dostum zaten network'e üye değilsen senin kimliğini, arkadaş listenin dışında kimse göremez. sen network üyeliklerinden çıkmalısın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sağ üstte privacy var oraya gir ordan halledersin

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    onu arkadaslarin dedigi yerden yaparsin zaten bi sürü cart curt var onların ayarlarını da yaparsın ama ben anlamıyom madem göstermiceniz niye ekliyonuz siteye kendinizi, hani sadece arkadaşların görücekse gidin arkadaşlarınızla bir site kurun oradan haberleşin. Oraya üye olmanın mantığı nedir yani tav oluyorum ben bu mevzuya. Hani çok ünlü sanatçıymış,devlet adamıymış zart zurt onlar için normal herkesten mesaj gelmemesi için de madem kimseye görünmücen tanıdıklarını onaylıcan normal hayatta göremiyon mu a.k ya da haberleşemiyonuz mu yok şunu gönderdi,post etti gibi şeylerle boş yere uğraşılıyoooo. Neyse amaaaan her şeye muhalefetim işte hadi baiii...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    sag tarfta privacy > profile

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    onu arkadaslarin dedigi yerden yaparsin zaten bi sürü cart curt var onların ayarlarını da yaparsın ama ben anlamıyom madem göstermiceniz niye ekliyonuz siteye kendinizi, hani sadece arkadaşların görücekse gidin arkadaşlarınızla bir site kurun oradan haberleşin. Oraya üye olmanın mantığı nedir yani tav oluyorum ben bu mevzuya. Hani çok ünlü sanatçıymış,devlet adamıymış zart zurt onlar için normal herkesten mesaj gelmemesi için de madem kimseye görünmücen tanıdıklarını onaylıcan normal hayatta göremiyon mu a.k ya da haberleşemiyonuz mu yok şunu gönderdi,post etti gibi şeylerle boş yere uğraşılıyoooo. Neyse amaaaan her şeye muhalefetim işte hadi baiii...
    -----------------------------

adamn profl resmi vardır ve uzun zmandr görüşmediği arkdşlarını bulr yada onlar adamı bulr..

bn mesela 6-7 yıl görüşmediim 11 tane ilkokul arkdşmı buldm cokda gzel oldu ve listemdekilerden bşka kmse profl sayfamı acamıo. aynı networkte olsam bile sdc listmde olnlar proflmi grebiliyo..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 6