Facebook"Ta 3. Kişiler Benim Kimliğimi Göremesin
-
facebook'ta biri arama yaptığında ben çıkayım ama hesabıma giremesin
nasıl yapabilirim -
eee. dostum zaten network'e üye değilsen senin kimliğini, arkadaş listenin dışında kimse göremez. sen network üyeliklerinden çıkmalısın...
-
sağ üstte privacy var oraya gir ordan halledersin
-
onu arkadaslarin dedigi yerden yaparsin zaten bi sürü cart curt var onların ayarlarını da yaparsın ama ben anlamıyom madem göstermiceniz niye ekliyonuz siteye kendinizi, hani sadece arkadaşların görücekse gidin arkadaşlarınızla bir site kurun oradan haberleşin. Oraya üye olmanın mantığı nedir yani tav oluyorum ben bu mevzuya. Hani çok ünlü sanatçıymış,devlet adamıymış zart zurt onlar için normal herkesten mesaj gelmemesi için de madem kimseye görünmücen tanıdıklarını onaylıcan normal hayatta göremiyon mu a.k ya da haberleşemiyonuz mu yok şunu gönderdi,post etti gibi şeylerle boş yere uğraşılıyoooo. Neyse amaaaan her şeye muhalefetim işte hadi baiii...
-
sag tarfta privacy > profile
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
onu arkadaslarin dedigi yerden yaparsin zaten bi sürü cart curt var onların ayarlarını da yaparsın ama ben anlamıyom madem göstermiceniz niye ekliyonuz siteye kendinizi, hani sadece arkadaşların görücekse gidin arkadaşlarınızla bir site kurun oradan haberleşin. Oraya üye olmanın mantığı nedir yani tav oluyorum ben bu mevzuya. Hani çok ünlü sanatçıymış,devlet adamıymış zart zurt onlar için normal herkesten mesaj gelmemesi için de madem kimseye görünmücen tanıdıklarını onaylıcan normal hayatta göremiyon mu a.k ya da haberleşemiyonuz mu yok şunu gönderdi,post etti gibi şeylerle boş yere uğraşılıyoooo. Neyse amaaaan her şeye muhalefetim işte hadi baiii...
-----------------------------
adamn profl resmi vardır ve uzun zmandr görüşmediği arkdşlarını bulr yada onlar adamı bulr..
bn mesela 6-7 yıl görüşmediim 11 tane ilkokul arkdşmı buldm cokda gzel oldu ve listemdekilerden bşka kmse profl sayfamı acamıo. aynı networkte olsam bile sdc listmde olnlar proflmi grebiliyo..