Facebook"Ta Albüm Gösterme Sorunu
-
Mrb.Öncelikle bu konuya uygun bir kategori bulamadığımdan "Genel"e açtım konuyu.
Sorunum şu: Arkadaş ağımdaki kişilerin profil resimlerinin altında "Wiew photos of xxx" şeklinde bir yazı yanında da kaç fotoğraf olduğunu gösteren bir sayaç. Ona tıkladığında o kişinin eklediği ya da tagladığı fotoğrafları görüyorsun.
Ammavelakin ben albüm oluşturup fotoğraf yüklediğimde "Wiew photos of alp" şeklinde yazı bende çıkmıyor.Acaba ben mi göremiyorum diye başka bir üyelikten giriş yaptım onda da görünmedi. Yani benim profil resmimin altında fotoğraflarıma dair bir link çıkmıyor. Bunun nedenini bilen nasıl halledebileceğimi söyleyebilecek birileri var mı?
-
fotograflarda kendini taglıyormusn??
-
Kendi yüklediğim fotoğraflarda kendimi mi taglamam gerekiyor?
-
swool a sor o bilir :P
hocam hiç kullanmadım da, ayarlarda falan başkaları fotolarımı görebilsin, ya da ne biliyim sadece arkadaş olarak eklediklerim görebilsin gibisinden bi seçenek var mı? öyle bişey varsa bi de onları kurcala derim :|
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
Kendi yüklediğim fotoğraflarda kendimi mi taglamam gerekiyor?
evet -
bırak bu işleri netlog var gerisini bosver =)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------swool a sor o bilir :P
hocam hiç kullanmadım da, ayarlarda falan başkaları fotolarımı görebilsin, ya da ne biliyim sadece arkadaş olarak eklediklerim görebilsin gibisinden bi seçenek var mı? öyle bişey varsa bi de onları kurcala derim :|
Hocam sanırım o fotoğrafların gösterimindeki kısıtlama. Yani bahsettiğim o linkten sonraki aşama..Seadog, bi de öyle deneyeyim bakalım
-
Tamamdır :) Saol seadog ;)
-
alp bunu yazdı:
Tamamdır :) Saol seadog ;)
afiyet olsun efendim (: