folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebookta Arkadaşlarını Davet Etme Yarışması Benzeri Bir Uygulama Varmı?

Facebookta Arkadaşlarını Davet Etme Yarışması Benzeri Bir Uygulama Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba aslında tam olarak nasıl sorucam bilemedim ama anlıycaksınızdır muhakkak.

Facebook'ta bir yarışma düzenlemek istiyorum, bir sitenin facebook sayfasına en çok arkadaşını davet eden veya en çok beğeni sağlayan kişiyi belirleyip, gösteren bir uygulama varmı?

Örneğin X kişi 30 kişiyi davet etti ve bunlar aynı zamanda beğendiler o sayfayı, Y kişi 20 kişi davet etti ve beğendi, Z kişi 10 kişiyi davet etti ve bu kişiler beğendi.

Uygulamada listelenicek yarışmaya katılanlar

Şuanda

X - 30 kişi

Y - 20 kişi

Z - 10 kişi

şeklinde olabilir mesela, tabi bu belli bi süre zarfında olmalı 1 aylık bu şekilde misal süre bitince yarışma sonlanıcak.. Kazanan X kişidir dicek misal.

Böyle bir uygulama varmı yada yazabilicek kimse varmı ücreti karşılığında? Veya nereye yaptırılır nasıl olur?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

fnatic,raidcall,steelseries belirli aralıklarla referans sistemine dayalı senin söyledigin mantıkla yarışma düzenliyorlar.

yalnız uygulamayı adamlar kendileri yazmış kendi siteleri üzerinde ama facebook login kullanıyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Böyle bir uygulamayı profesyonel olarak kime yazdırabiliriz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ben yazabilirim.

referans için sana eczacıbaşına yaptığımı gösterebilirim. Davet et kazan değil o biraz daha tanıtım amaçlı

Akşam eve gidince mesajın varmı kontol ederim. Çalışmak istersen, çalışmak istemezsen 

R10 danda satan vardı. Araştırırsan bulabilirsin. 

Aciliyetin varsa ordan al yoksa ben sıfırdan kodlarım tasarımı siz yolladıktan sonra.

Yok tasarımda bende kalacaksa scriptin bitim zamanı artar.

Kolay gelsin.

Erdem tarafından 25/Ara/12 19:20 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Hocam pm gönderdim, tam olarak ne şekilde arıyabiliriz bu sistemi baktım ama göremedim, r10 linki varsa incelemek isterim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

@SnipeTR çalışma mantığı nedir hocam?

En çok davet eden mi, davet edenlerden en çok kabul eden mi, davet edip de en çok kabul eden % mi? :)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

http://www.webmastersitesi.com/facebook/189552-facebook-davet-et-kazan-uygulamasi-ilk-goruntuleri.htm

Tam aradığım gibi bir uygulama estetik olarakda şık duruyor peki bu uygulama ile beraber aynı zamanda kullanıcılara sayfayı beğendirme gibi bişey yapılabilirmi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

@SnipeTR çalışma mantığı nedir hocam?

En çok davet eden mi, davet edenlerden en çok kabul eden mi, davet edip de en çok kabul eden % mi? :)

Sen hangisini istiyorsan, ama en çok davet eden saçmalık herkes davet eder bir sürü face profil ve bunların avcıları var böle kampanya bekleyen kişiler var yani.

Davet edilip en çok kabul edilen saçma bir şey olur, ilk davet eden o kazanca hakimdir, amaç sayfa beğenisini artırmak ve kişilerin access tokenlarını alıp daha sonradan wallpost için kullanabilmektir. Benim amacım o olurdu yani tabi email gibi şeylerde yok değil...

En güzel ve en mantıklısı davet eden davet ettiği her üyeden 5 puan kazanır, davet ettiği üye o siteye giriş yaptığında davet eden kişiye 5 puan daha kazandırır.

Mantık budur yani.

Aynı zamanda ben tweetterda paylaşanları felanda işleme dahil edebilirim. Sadece facebook ile kalmaz.

Sizin bütçenize göre değişir bu. Fantezilere her şekilde açığım. Sitesine referer bile koydurturuz istenirse.....

Önemli olan tek şey sizin ayırdığınız bütçedir.

Bu arada p.m ile geri dönüş yaptım aramanı bekliyorum

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 8