Facebookta Arkadaşlarını Davet Etme Yarışması Benzeri Bir Uygulama Varmı?
-
Arkadaşlar merhaba aslında tam olarak nasıl sorucam bilemedim ama anlıycaksınızdır muhakkak.
Facebook'ta bir yarışma düzenlemek istiyorum, bir sitenin facebook sayfasına en çok arkadaşını davet eden veya en çok beğeni sağlayan kişiyi belirleyip, gösteren bir uygulama varmı?
Örneğin X kişi 30 kişiyi davet etti ve bunlar aynı zamanda beğendiler o sayfayı, Y kişi 20 kişi davet etti ve beğendi, Z kişi 10 kişiyi davet etti ve bu kişiler beğendi.
Uygulamada listelenicek yarışmaya katılanlar
Şuanda
X - 30 kişi
Y - 20 kişi
Z - 10 kişi
şeklinde olabilir mesela, tabi bu belli bi süre zarfında olmalı 1 aylık bu şekilde misal süre bitince yarışma sonlanıcak.. Kazanan X kişidir dicek misal.
Böyle bir uygulama varmı yada yazabilicek kimse varmı ücreti karşılığında? Veya nereye yaptırılır nasıl olur?
-
fnatic,raidcall,steelseries belirli aralıklarla referans sistemine dayalı senin söyledigin mantıkla yarışma düzenliyorlar.
yalnız uygulamayı adamlar kendileri yazmış kendi siteleri üzerinde ama facebook login kullanıyorlar
-
Böyle bir uygulamayı profesyonel olarak kime yazdırabiliriz?
-
ben yazabilirim.
referans için sana eczacıbaşına yaptığımı gösterebilirim. Davet et kazan değil o biraz daha tanıtım amaçlı
Akşam eve gidince mesajın varmı kontol ederim. Çalışmak istersen, çalışmak istemezsen
R10 danda satan vardı. Araştırırsan bulabilirsin.Aciliyetin varsa ordan al yoksa ben sıfırdan kodlarım tasarımı siz yolladıktan sonra.
Yok tasarımda bende kalacaksa scriptin bitim zamanı artar.
Kolay gelsin.
Erdem tarafından 25/Ara/12 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam pm gönderdim, tam olarak ne şekilde arıyabiliriz bu sistemi baktım ama göremedim, r10 linki varsa incelemek isterim.
-
@SnipeTR çalışma mantığı nedir hocam?
En çok davet eden mi, davet edenlerden en çok kabul eden mi, davet edip de en çok kabul eden % mi? :)
-
Tam aradığım gibi bir uygulama estetik olarakda şık duruyor peki bu uygulama ile beraber aynı zamanda kullanıcılara sayfayı beğendirme gibi bişey yapılabilirmi?
-
noname bunu yazdı
@SnipeTR çalışma mantığı nedir hocam?
En çok davet eden mi, davet edenlerden en çok kabul eden mi, davet edip de en çok kabul eden % mi? :)
Sen hangisini istiyorsan, ama en çok davet eden saçmalık herkes davet eder bir sürü face profil ve bunların avcıları var böle kampanya bekleyen kişiler var yani.
Davet edilip en çok kabul edilen saçma bir şey olur, ilk davet eden o kazanca hakimdir, amaç sayfa beğenisini artırmak ve kişilerin access tokenlarını alıp daha sonradan wallpost için kullanabilmektir. Benim amacım o olurdu yani tabi email gibi şeylerde yok değil...
En güzel ve en mantıklısı davet eden davet ettiği her üyeden 5 puan kazanır, davet ettiği üye o siteye giriş yaptığında davet eden kişiye 5 puan daha kazandırır.
Mantık budur yani.
Aynı zamanda ben tweetterda paylaşanları felanda işleme dahil edebilirim. Sadece facebook ile kalmaz.
Sizin bütçenize göre değişir bu. Fantezilere her şekilde açığım. Sitesine referer bile koydurturuz istenirse.....
Önemli olan tek şey sizin ayırdığınız bütçedir.
Bu arada p.m ile geri dönüş yaptım aramanı bekliyorum