Facebookta Aynı Msn Adresiyle İki Tane Hesap Açtım,İlkini Nasıl İptal Edebilirim
-
Facebooka ikinci msn adresimle kayıt oldum fakat olurken 1.kullandığım face hesabımdaki şifreyi yazınca ikisi birleşmiş oldu.1. kullandığım face hesabım açılıo her iki msn adresiylede giriş yaptıımda. ''Hesabımdaki diğer e postalardan'' ikinci msn adresimi sildim şimdi asıl olan faceimi açabiliyorum bir problem yok fakat ikinci face hesabımı açamıyorum.arama motorunda gözüküyor,asıl ilginç olan tekrar ikinci adresle hesap açtım facede oldu, yani aynı msnle iki tane face açmış oldum. nasıl iptal edebilirim diğerini
-
normalde ayni mail adresi ile 2 hesap acilmasina izin vermez facebook.
bu onlarla ilgili bir sorun oldugu icin cozumunu de yine onlar bulur
-
o zmn ilkini sil diğeri kalsın eğer face bırakırsa tabi :))
-
asıl önemli olan bunu nası yaptığın:D
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Explosive bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------azim istikrar güç :D
-
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
burdan kalıcı olarak silebirsin
-
tam anlamamakla beraber face de profile 1 mail daha atayabiliosun eğer diğer profiline bağladığını atadıysan bundan olabilir onu kaldırman lazım
-
İlginç bir durum ikinci msn hesabınla facebook açıyosun ve otomatik diğer hesabınla ilişkileniyor olması zorbir durum ama hotmail gibi bir yer muhtemelen ve hotmail hesapların birbiri ile eşleşmiş vaziyette ise belki ypar diye duşunuyorum.
https://www.facebook.com/editaccount.php girişi işlemini yap ve adres çubuğuna bu adresi gir hesap bilgilerinin olduğu yer açılacaktır burada bulunan hesabım dondur en altta kardeşim bunu seçersen hesabın dodurulacaktır. Buda facebook yardımsayfasından bir kesit.
Hesabınızı Hesap sayfasındaki "Hesabı Dondur" kısmından dondurursanız, profiliniz ve onunla ilişkili tüm bilgiler diğer Facebook kullanıcıları için anında erişilemez hale gelir. Bu, pratikte Facebook hizmetinden kaybolduğunuz anlamına gelir. Ancak, hesabınızı yeniden etkinleştirmek isterseniz, profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları, vb.) sakladığımızdan, hesabınız aynen dondurduğunuz zamanki gibi görünür. Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve hizmete geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir.
yada
Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi, eklediğiniz içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak isteğinizi gönderin.
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Burayı kullanabilirisin kardeşim.
-
gmaille açılıyor hocalar çoğunuz biliyorsunuz zaten mesela a@gmail.com ve a@googlemail.com ikisi aslında aynı hesap