Facebook'ta İşinize Yarayabilecek Faydalı Bilgiler...
-
Hepsi ya kullandığım ya da denediğim şeyler. Hiçbiri sır değil zaten bilmeyen pek çok arkadaşımın olduğunu görünce konu açıp bilgilendırme yapmak istedim. Facebook la ılgılı zırt pırt soru sormazsanız da sevınırım facebook uzmanı değilim sonuçta :)
Facete kişiye özel çevrimdışı görünmek
1)facebookta oturum açıyoruz,
2)sohbet bölümüne tıklıyoruz,
3)sohbet sekmesinde sol üst köşede arkadaş listesine tıklıyoruz,
4)ordan yeni bir tane liste oluştur diyor, oluşturduğumuz listeye ad veriyoruz,
5)yeni listemizin yanında düzenle seçeneğine tıklayarak listede bulunmasını istediğimiz arkadaslarımızı seçiyoruz,
6)daha sonra oluşan listenen sağ tarafında bulunan yeşil butona tıklayarak o listeye çevrimdışı görünebiliyoruz.
Birini Ekleyememe Sorunu
NET bir çözümü olmasa dahi illa ki birini eklemek ıstersenız o kişinin beğendiği hayran sayfalarından üçünü beşini beğenip facebook u kapatıp açın. Yaklaşık bir saat sonra bir daha denediğinizde ekleyebılıyorsunuz. ( yüzde elli falan işe yarıyor herhalde ortak ilgi alanınız olmasını arkadaş olmanız açısından mantıklı buluyor facebook pek bilemıyorum da işe yarıyor arada.... )
gizlenmiş olan arkadaş listesini görme
bir kişinin arkadaş listesine bakmak istiyorsunuz ancak karşı taraf bu özelliği engellemiş. Yapmanız gereken mobıl olarak facebook a girip arkadaş listesine yenıden bakmak ( her ne kadar bunu yazmış olsam da deneyemedım külüstür telefonum var da netten bir alıntı )
facebook'la ilgili sıkıntınız olduğu zaman iletişim
duvarınızda arkadaşlarınızın paylaşım yapmasını yasaklamak için
Hesap / GizLiLik ayarLarı / Kişisel bilgiler ve gönderiler bölümünde arkadaşlarımın duvarıma göndermesine izin ver işaretini kaldır
hayran sayfanızda video yayınlandığınızda video üstünde bu sayfayı beğen butonu oluşturma
otomatik bir şey video yu kendı profılıze yukleyıp sayfaya atmayın direkt sayfanın adına upload yapın
kullanıcı adını değiştirme
Hesap>Hesap ayarları>Kullanıcı Adın
-
Hocam Mobil Değilde Normal Yoldan Gizli Arkadaş Listesini Göremiyozmu ? Yada Albümü ?
-
albümleri görüyom ben gizlilerin
bi kaç denemem daha var tam anlayamadım :|
-
hey gidi face heyy
-
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Mobil Değilde Normal Yoldan Gizli Arkadaş Listesini Göremiyozmu ? Yada Albümü ?
-----------------------------gizlilik ayarlarını adam akıllı yapmışsa göremezsın. ancak şu var albümümü arkadaşlarımın arkadaşları görsün de demiş olabılır hiç ortak arkadaşın yoksa lıstesınden bırını ekle bır daha bakmayı dene...
-
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------direk m.facebook.com olarak gir birde hacı browserdan :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------direk m.facebook.com olarak gir birde hacı browserdan :)
-----------------------------hacı ben denedim gözükmüyor hiçbir şekilde arkadaşları. başka yöntem var mıdır? önceden ufak bi komutla indirebilioduk listeyi ama o artık işe yaramıo.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben denedim gözükmüyor hiçbir şekilde arkadaşları. başka yöntem var mıdır? önceden ufak bi komutla indirebilioduk listeyi ama o artık işe yaramıo.
-----------------------------bu cevabın takipcisiyim :|
-
Bugün okulda IE 6 ile Facebook'a giriş yaptım ve herhangi bir duvara -kendi duvarım da dahil- girdiğimde duvar eski tasarımını almıştı.
-
Profilimiz en son güncellenmiş haldeyken, gönderdiğimiz arkadaşlık isteklerimizi nasıl görebiliriz? Eskiden arkadaşlarımızı listelediğimiz yerde isimlerin altında "Arkadaşlık isteği beklemede" gibi bişeyler yazıyordu, şimdi buna bakmak mümkün müdür?
-
Acaba bu symbian, wm, java emulatörleri ile girsek arkadaş listesini görebilirmiyiz?