folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook'ta İşinize Yarayabilecek Faydalı Bilgiler...

Facebook'ta İşinize Yarayabilecek Faydalı Bilgiler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Hepsi ya kullandığım ya da denediğim şeyler. Hiçbiri sır değil zaten bilmeyen pek çok arkadaşımın olduğunu görünce konu açıp bilgilendırme yapmak istedim. Facebook la ılgılı zırt pırt soru sormazsanız da sevınırım facebook uzmanı değilim sonuçta :)

Facete kişiye özel çevrimdışı görünmek

1)facebookta oturum açıyoruz,

2)sohbet bölümüne tıklıyoruz,

3)sohbet sekmesinde sol üst köşede arkadaş listesine tıklıyoruz,

4)ordan yeni bir tane liste oluştur diyor, oluşturduğumuz listeye ad veriyoruz,

5)yeni listemizin yanında düzenle seçeneğine tıklayarak listede bulunmasını istediğimiz arkadaslarımızı seçiyoruz,

6)daha sonra oluşan listenen sağ tarafında bulunan yeşil butona tıklayarak o listeye çevrimdışı görünebiliyoruz.

Birini Ekleyememe Sorunu

NET bir çözümü olmasa dahi illa ki birini eklemek ıstersenız o kişinin beğendiği hayran sayfalarından üçünü beşini beğenip facebook u kapatıp açın. Yaklaşık bir saat sonra bir daha denediğinizde ekleyebılıyorsunuz. ( yüzde elli falan işe yarıyor herhalde ortak ilgi alanınız olmasını arkadaş olmanız açısından mantıklı buluyor facebook pek bilemıyorum da işe yarıyor arada.... )

gizlenmiş olan arkadaş listesini görme

bir kişinin arkadaş listesine bakmak istiyorsunuz ancak karşı taraf bu özelliği engellemiş. Yapmanız gereken mobıl olarak facebook a girip arkadaş listesine yenıden bakmak ( her ne kadar bunu yazmış olsam da deneyemedım külüstür telefonum var da netten bir alıntı )

facebook'la ilgili sıkıntınız olduğu zaman iletişim

disabled@facebook.com adresınden derdınızı söyleyebılırsınız. ingilizce yazarsanız dönüşler daha hızlı oluyor

duvarınızda arkadaşlarınızın paylaşım yapmasını yasaklamak için 

Hesap / GizLiLik ayarLarı / Kişisel bilgiler ve gönderiler bölümünde arkadaşlarımın duvarıma göndermesine izin ver işaretini kaldır

hayran sayfanızda video yayınlandığınızda video üstünde bu sayfayı beğen butonu oluşturma

otomatik bir şey video yu kendı profılıze yukleyıp sayfaya atmayın direkt sayfanın adına upload yapın

kullanıcı adını değiştirme

Hesap>Hesap ayarları>Kullanıcı Adın

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Hocam Mobil Değilde Normal Yoldan Gizli Arkadaş Listesini Göremiyozmu ? Yada Albümü ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

albümleri görüyom ben gizlilerin

bi kaç denemem daha var tam anlayamadım :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hey gidi face heyy

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

4FY0K bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam Mobil Değilde Normal Yoldan Gizli Arkadaş Listesini Göremiyozmu ? Yada Albümü ?

gizlilik ayarlarını adam akıllı yapmışsa göremezsın. ancak şu var albümümü arkadaşlarımın arkadaşları görsün de demiş olabılır hiç ortak arkadaşın yoksa lıstesınden bırını ekle bır daha bakmayı dene...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

4FY0K bunu yazdı:

direk m.facebook.com olarak gir birde hacı browserdan :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

4FY0K bunu yazdı:

hacı ben denedim gözükmüyor hiçbir şekilde arkadaşları. başka yöntem var mıdır? önceden ufak bi komutla indirebilioduk listeyi ama o artık işe yaramıo.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

LynXMaSTeR bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

4FY0K bunu yazdı:

hacı ben denedim gözükmüyor hiçbir şekilde arkadaşları. başka yöntem var mıdır? önceden ufak bi komutla indirebilioduk listeyi ama o artık işe yaramıo.

bu cevabın takipcisiyim :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Bugün okulda IE 6 ile Facebook'a giriş yaptım ve herhangi bir duvara -kendi duvarım da dahil- girdiğimde duvar eski tasarımını almıştı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WoLFzaRD
    WoLFzaRD's avatar
    Erkek

Profilimiz en son güncellenmiş haldeyken, gönderdiğimiz arkadaşlık isteklerimizi nasıl görebiliriz? Eskiden arkadaşlarımızı listelediğimiz yerde isimlerin altında "Arkadaşlık isteği beklemede" gibi bişeyler yazıyordu, şimdi buna bakmak mümkün müdür?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Acaba bu symbian, wm, java emulatörleri ile girsek arkadaş listesini görebilirmiyiz?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 8562 Toplam Mesaj: 11