folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Facebookta Kimseyi Ekeleyemiyorum Rahatsız Ediyormuşum Milleti

Facebookta Kimseyi Ekeleyemiyorum Rahatsız Ediyormuşum Milleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    facebokkta kişi ekleyemiyorum kapalı nasıl kaldırabilirim yeni üye oldum daha bir sürü arkadaş var nasıl ekleyecem bunları nasıl kaldıracam ben bu yasagı bilen bir el atarasa sevinirim beyler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoGaNCaN
    DoGaNCaN's avatar
    Erkek

Ben facebooku türkçe kullanıyorum o yüzden menüler türkçe eğer seninki ingilizceyse ona göre düzenlersin..

Ana sayfa var üstte oraya gir. Sonra sağ tarafta arkadaşlarını davet et var ona tıkla(facebook'un simgesi var mavi f şeklinde). Sonra orda mail adresini giriniz falan var şifrenide gir ordan mail adresindekilerin facebookunu bulur sende ordan eklersin tanıdıklarını

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lapaci
    lapaci's avatar
    Erkek

hiçkimseyimi ekliyemiyorsun yoksa bir kaç kişiyimi ?

ya da bir anda çok çok fazla kisiyimi ekledin?

""bacın nete düşmüş msne giriyomuş diyolar..... bir dost.. ""
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------
    facebokkta kişi ekleyemiyorum kapalı nasıl kaldırabilirim yeni üye oldum daha bir sürü arkadaş var nasıl ekleyecem bunları nasıl kaldıracam ben bu yasagı bilen bir el atarasa sevinirim beyler
    -----------------------------

bknz. Swool olay mahaline damlamadı hala garibime kaçıverdi.NOT:Öyle bir ayar yok facebook gizlilik sayfasında hatırlamıyorum böyle bir ayarı Facebook tarafından 3 kez banlandım Facebook'a spam girişimlerimden dolayı.İyi bilirim

Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 4