Facebookta Kimseyi Ekeleyemiyorum Rahatsız Ediyormuşum Milleti
-
facebokkta kişi ekleyemiyorum kapalı nasıl kaldırabilirim yeni üye oldum daha bir sürü arkadaş var nasıl ekleyecem bunları nasıl kaldıracam ben bu yasagı bilen bir el atarasa sevinirim beyler
-
Ben facebooku türkçe kullanıyorum o yüzden menüler türkçe eğer seninki ingilizceyse ona göre düzenlersin..
Ana sayfa var üstte oraya gir. Sonra sağ tarafta arkadaşlarını davet et var ona tıkla(facebook'un simgesi var mavi f şeklinde). Sonra orda mail adresini giriniz falan var şifrenide gir ordan mail adresindekilerin facebookunu bulur sende ordan eklersin tanıdıklarını
-
hiçkimseyimi ekliyemiyorsun yoksa bir kaç kişiyimi ?
ya da bir anda çok çok fazla kisiyimi ekledin?
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
facebokkta kişi ekleyemiyorum kapalı nasıl kaldırabilirim yeni üye oldum daha bir sürü arkadaş var nasıl ekleyecem bunları nasıl kaldıracam ben bu yasagı bilen bir el atarasa sevinirim beyler
-----------------------------bknz. Swool olay mahaline damlamadı hala garibime kaçıverdi.NOT:Öyle bir ayar yok facebook gizlilik sayfasında hatırlamıyorum böyle bir ayarı Facebook tarafından 3 kez banlandım Facebook'a spam girişimlerimden dolayı.İyi bilirim