Facebook'ta Kişi Aramada Sorun
-
Arkadaşlar, hesabımı kapattıktan 5 ay sonra face'e tekrar girmem lazım oldu. şimdi yeni hesap açtım ama kişi araması yapıyorum bazı isimlerde hiç sonuç çıkmıyor, normalde o isimlerde en az 10 sonuç varken hesabıma giriş yapıp aradığımda 0 sonuç çıkıyor. Neden böyle? Onayladım da hesabı.
-
Kişiler, konuma örnekk istanbul yaz herkes cıkarr
-
terkedip gittin diye sana trip yapıyor:d
-
işe yaradı hocam teşekkürler. peki bunu otomatik yapamıyor muyuz hep istanbul yazmak zorunda kalmadan. bıraktığımda öyleydi.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
işe yaradı hocam teşekkürler. peki bunu otomatik yapamıyor muyuz hep istanbul yazmak zorunda kalmadan. bıraktığımda öyleydi.
-----------------------------bende de aynı sıkıntı var sanırsam genel...
-
yaw sadece istanbul çıkmaya başlamış bütün türkiye değil.
-
tahref156 bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------bende de aynı sıkıntı var sanırsam genel...
-----------------------------iyi o zaman.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Texas yaz :D sonucta birşeyler sallayınca cıkıyor bşkan :|
-
hocam yeni profilllerde aramalarda çok fazla sonuç çıkmıyor. Facebook aramalarda arkadaşlarına göre sonuç arıyor :S mesela iki profildede aynı şeyi denedim birince çıkarken diğerinde çıkmadı :S Değişik bir arama sistemi var :/