folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebookta Kişi Engelleme Sorunu

Facebookta Kişi Engelleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Müridler bundan yaklaşık 1-2 yıl önce facebookta beni eklemek isteyen fakat benim istemediğim bir şahıs vardı. O zamanlar (eski facebook arayüzü) bu kişiyi privacy kısmından ismini girerek bloklamıştım. Şimdi nerden peydah olduysa bu kişi tekrardan arkadaşlık teklifi yollamaya başladı. Tekrardan aynı şekilde  engellemek için ayarlara girdim. Bloklanacak kişinin ismini girmemi istiyor. Giriyorum fakat o kişi listede yok. Ayrıca rahatsız edici mesajlar da yollamaya başladı. 

Özetle istenmeyen bir kişi nasıl engellenir? Hiçbir şekilde benim ismimi facebookta görsün istemiyorum. Ayrıca mesaj da yollayamasın. Yapmam gereken ayarlar nelerdir? Şikayet etme önerilerinizin dışındaki önerilerinizi bekliyorum.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Hmm ilginç

Profiline git şahsın hocam sol altta şikayet et/engelle var ordan dene bi bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

arkadaşın değilse isim yazınca çıkmayabilir :) arkadaşın dediği gibi profiline girip bi şeyler yapabilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

şikayet et . normalde profilini görüosun ama engellemeye çalışırken göremiosan.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Tamamdır arkadaşlar saolun sorunu hallettim. Galiba internet üzerinden yapılabilecekler bu kadar. Sorunun devam etmesi halinde sanırım elimdeki mesajlarla birlikte savcılığa başvurmak en iyisi olacak.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

4-5 farklı ip'ye sahip makinadan şikayet et.büyük ihtimal atılcaktır faceden

Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 6