folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook"Ta MSN Kullanın

Facebook"Ta MSN Kullanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
          Facebook üzerinden MSN'e girebilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Türkçe arabirimi de olan bu uygulamayı, adım adım anlatıyoruz. İzleyin, öğrenin!

Hisselerinin bir kısmı Microsoft tarafından alınan Facebook, uygulamalarına Windows Live Messenger için bir yenisini daha ekledi. Bu uygulama sayesinde, Facebook üzerinden Messenger'daki kişilerle sohbet edebileceksiniz. Ayrıca, Facebook üzerinden sizi MSN kişi listelerine eklemelerine de olanak sağlayabiliyorsunuz. Şimdi Türkçe olarak hizmet veren bu uygulamanın, nasıl kurulduğuna ve bilinmesi gerekenlere adım adım bakalım.

1 - Uygulamayı Ekleyin

Öncelikle Facebook'a giriş yapın ve Facebook için Windows Live Messenger uygulamasını kullanmak için buraya tıklayın. Karşınıza gelen pencere yukarıdaki gibi olacak. Sizden istenen izni verin ve sonraki aşmaya geçelim.

2- Windows Live ID

Bu aşamada ise sizden Windows Live ID'nizin isteneceğine dair bir bilgi gösteriliyor. Güvenlik konusunda dert etmenize gerek yok.  O nedenle bu aşamayı da gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.

3- MSN Parolanızı Girin

Yönlendirilen bu sayfada, sizden istenen Windows Live ID'nizi girmeniz gerekiyor. Açılan sayfa, Microsoft'a ait olduğundan dolayı güvenlik sorunu da yaşamıyorsunuz.

4 - Yükleme Tamam

Bu sayfaya geldiğinizde, yükleme işlemi de tamamlanmış oluyor. Uygulamalarım menüsü içerisinde "Messenger" adı altında, bu uygulamaya kolaylıkla erişebilirsiniz.

5- Görünüm

"Messenger" uygulamasını açtığınız zaman karşınıza gelen liste, bu şekilde görünüyor. Mesajlaşmak istediğiniz kişinin adına tıklamanız yeterli. Henüz çok popüler olmadığından, kişilerin tamamını bulmanız biraz zor gibi görünüyor.

6- Mesajlaşma Penceresi

İsme tıkladığınızda açılan pencere ise bu şekilde görünüyor. Karşıdaki kişi offline değilse, mesaj yazma alanı da aktif olarak kullanılabiliyor. Yazdığınız mesaj, karşı tarafın Windows Live Messenger'ına ulaşıyor.

7- Ayarlar

Bu uygulama ile ilgili ayarlara ise bu sayfadan ulaşabiliyorsunuz. Ayarlar sayesinde, durumunuzu diğerlerinin görmesi veya sizi Facebook üzerinden MSN'e eklemelerine izin vermek gibi seçenekleri değiştirebiliyorsunuz.

Kaynak:SDN

(Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır)

Saygılarımla!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    yakaladın beni Hakkı! :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Benden kaçamazsın Berkin:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

1011010 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yakaladın beni Hakkı! :D
    ----------------------------- 

bunların hepsi feyk :D 

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lapaci
    lapaci's avatar
    Erkek
    normal messenger ın baska bir havası var.. facete normal chat te var ama tadı yok.. ayrıca güvenilmez abi bunlara

""bacın nete düşmüş msne giriyomuş diyolar..... bir dost.. ""
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    herifler nereden para kazanacağını biliyor hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ezik application'a da şifremi vericektim zaten. ahah

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek
    boş iş bunlar direk aç msn den gir ne gerek var feysbuka falan :D

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    hakkı bu kızın hakkını verir :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim