folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook'tan Bedava Konuşma Başladı!

Facebook'tan Bedava Konuşma Başladı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Bu sistem şimdilik sadece Türkiye'de devreye girdi..

Facebook'un mobil uygulaması üzerinden sunulan 'ücretsiz arama' özelliği Türkiye'de de kullanıcılara açıldı. Facebook veya “Facebook Messenger” uygulamasıyla ücretsiz konuşma yapabilmek için görüşmek istediğiniz kişinin profil sayfasına girmeniz gerekiyor.

Bu sayfanın sağ üst kısmında yer alan 'i'ye tıklayınca, çıkan seçenekler arasından 'Ücretsiz Arama'yı seçerek arama yapılabiliyor. Kablosuz ağa bağlıyken çalışan (GSM data hattında çalışmıyor) uygulamada, arkadaş listenizdeki bir kişiyi aramak için telefon numarasını bilmek gerekmiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

arkadaşın olmayanlarla mesaj yollamak paralı konuşmak nasıl bedava ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

arkadaşın olmayanlarla mesaj yollamak paralı konuşmak nasıl bedava ?

spamı önlemek amaçlı bir çok uygulama ile sürekli millete mesaj kasılıyor bence güzel olmuş arkadaşın olmayana mesaj atmak paralı değil direk gelen kutusuna düşmesi paralı diğer kutusuna düşüncebedava

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arama yapmak için wifi bağlantısı istiyor amk, telefonun netinden arayamıyon sikerler böyle işi :S

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Line programı dururken rehberimde istedigimi internet üzerinde arayıp ulasiyorsam..

Sokayımn facebook un vereceği hizmete ..

HoLyCat tarafından 02/Nis/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Mesele iki telefon kullanıyorsak :D

Bir tanesi taşınabilir wi-fi destekliyorsa

Birinden wi-fi yi açıp diğerinden ona bağlanıp kullansak desteklermi :D

denemedim deneyebilirsiniz

#....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

şimdi beleşten alıştiriyolar sonra paralı yapacaklar.. bu belli bişey... dünyayı sömürdüler amk. gelecekte bu ve bu  tarz sömürgelere DUR diyecek kişi kim acaba(?) . yoksa bu hep böyle ömürler boyu bir döngüylemi gidecek... çok merak ediyorum. şöyle birşeyde varki Hakikat eninde sonunda yerini bulacak, hayatın kanunu bu çunku. Sabır... 10. kuşak torunlarımız belki daha uyanık olur.

cracker tarafından 04/Nis/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bende "i" çıkmıyor, telefon simgesi vardı ona bastım aradım kontür gitti mk

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

wm 6.1 için bu tarz b broğram var  mı acaba?

Toplam Hit: 1469 Toplam Mesaj: 9