Facebook'tan Bedava Konuşma Başladı!
-

Bu sistem şimdilik sadece Türkiye'de devreye girdi..
Facebook'un mobil uygulaması üzerinden sunulan 'ücretsiz arama' özelliği Türkiye'de de kullanıcılara açıldı. Facebook veya “Facebook Messenger” uygulamasıyla ücretsiz konuşma yapabilmek için görüşmek istediğiniz kişinin profil sayfasına girmeniz gerekiyor.
Bu sayfanın sağ üst kısmında yer alan 'i'ye tıklayınca, çıkan seçenekler arasından 'Ücretsiz Arama'yı seçerek arama yapılabiliyor. Kablosuz ağa bağlıyken çalışan (GSM data hattında çalışmıyor) uygulamada, arkadaş listenizdeki bir kişiyi aramak için telefon numarasını bilmek gerekmiyor.
-
arkadaşın olmayanlarla mesaj yollamak paralı konuşmak nasıl bedava ?
-
samaccc bunu yazdı
arkadaşın olmayanlarla mesaj yollamak paralı konuşmak nasıl bedava ?
spamı önlemek amaçlı bir çok uygulama ile sürekli millete mesaj kasılıyor bence güzel olmuş arkadaşın olmayana mesaj atmak paralı değil direk gelen kutusuna düşmesi paralı diğer kutusuna düşüncebedava
-
arama yapmak için wifi bağlantısı istiyor amk, telefonun netinden arayamıyon sikerler böyle işi :S
-
Line programı dururken rehberimde istedigimi internet üzerinde arayıp ulasiyorsam..
Sokayımn facebook un vereceği hizmete ..
HoLyCat tarafından 02/Nis/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Mesele iki telefon kullanıyorsak :D
Bir tanesi taşınabilir wi-fi destekliyorsa
Birinden wi-fi yi açıp diğerinden ona bağlanıp kullansak desteklermi :D
denemedim deneyebilirsiniz
-
şimdi beleşten alıştiriyolar sonra paralı yapacaklar.. bu belli bişey... dünyayı sömürdüler amk. gelecekte bu ve bu tarz sömürgelere DUR diyecek kişi kim acaba(?) . yoksa bu hep böyle ömürler boyu bir döngüylemi gidecek... çok merak ediyorum. şöyle birşeyde varki Hakikat eninde sonunda yerini bulacak, hayatın kanunu bu çunku. Sabır... 10. kuşak torunlarımız belki daha uyanık olur.
cracker tarafından 04/Nis/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende "i" çıkmıyor, telefon simgesi vardı ona bastım aradım kontür gitti mk
-
wm 6.1 için bu tarz b broğram var mı acaba?