Facebook'u Engellemek
-
muhtemelen benimle aynı kaderi paylaşanlar vardır teknoloji cahili ev ahalisi facebooku keşifedeli pcnin başına oturamaz oldum . mahkeme bütün siteleri engelledi ama şu facei engellemeyecek gibi gözüküyor . benim isteğim şu facebook.com a girdiğim zaman mahkeme kararı yazısı çıksın , yada benim sitediğim bi sayfaya yönlendirsin . böyle bişey mümkünmüdür programla yada programsız yapabilirmiyim ?
-
Önce hosts dosyamızı buluyoruz ve notepad vasıtası ile açıyoruz…
* Windows NT/2000/XP/2003/Vista: WINDOWSsystem32driversetc varsayılan konum durumunda. Eğer hosts dosyası burada değilse registry girdisinden nerede olduğunu öğrenebilirsiniz: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersDataBasePath…
sonra, içerisine aşağıdaki örnekte olduğu gibi önce bilgisayarımızın IP numarasını, sonrada yasaklanacak sitenin adresini arada bir boşluk bırakarak yazıyoruz…
Örnek: 192.168.1.2 www.rapidshare.com…bu şekilde altalta istediğimiz kadar adresi aynı IP numarası ile yazıyoruz…
192.168.1.2 www.rapidshare.com
192.168.1.2 www.megashare.com
192.168.1.2 www.rapidupload.com
192.168.1.2 www.rapidshare.de
<c>alıntıdır. -
localhostun varsa çok güzel oluyor , fake face sayfası hazırlıyorum , hata mesajı yazıyom facebooka artık bu bilgisayardan giremezsiniz banlandınız vb diye :D
bir şey yapamıyorlar garipler.
-
engelleselerde kurtulsak (:
gerçi engellense bu seferde çakmaları türeyecek ozaman daha kötü olur
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
localhostun varsa çok güzel oluyor , fake face sayfası hazırlıyorum , hata mesajı yazıyom facebooka artık bu bilgisayardan giremezsiniz banlandınız vb diye :D
bir şey yapamıyorlar garipler.
-----------------------------
amd-x hocamın dediği yöntem işe yaradı fakat benim yaptığımı anladılar . isyanlar başgösterdi :/ eğer mahkeme kararı sayfasını bir şekilde çıkarırsam yada facebook sayfasında senin dediğin gibi bi editleme yaparak çıkartabilirsem çok daha inandırıcı olur .localhost demişsin o ne olaki , nasıl açarım ?
-
engellenemez alışkanlık facebook ,))