Facedeara.Com - Facebook Video Arama
-
Bayramın son 2 günü uyumaktan sıkılınca böyle birşey yapayım dedim. Facebook videolarını arayan listeleyen bir yapı. Videolar download'da edilebiliyordu ancak sorun oldu şimdilik kaldırdım. Tasarım,fikir filan çalma çırpma sadece kodlamasını ben yaptım. İlgilerinize... www.FacedeAra.com
-
güzel bir sistem olmuş eline sağlık
gözüme çarpan 2 nokta oldu
çıkan sonuçların link titlelarında <b> tagları gözüküyor
bide sonuç sayfasında sayfalama yaptırırsan daha kullanışlı olur
hayırlı olsun :)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------güzel bir sistem olmuş eline sağlık
gözüme çarpan 2 nokta oldu
çıkan sonuçların link titlelarında tagları gözüküyor
bide sonuç sayfasında sayfalama yaptırırsan daha kullanışlı olur
hayırlı olsun :)
-----------------------------
Eyvallah sağolasın, evet html tagları filtrelemek gerekecek. Sayfalama işine henüz girmedim çünkü index yapıcam arananları henüz indexleme yapmıyor anlık arıyor. Böylece yoğun aranan kelimelerde bir geçmiş olacak belki videolar random olarak gösterilebilir filan gibi. -
güzelmiş :)
open source? :P
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------güzelmiş :)
open source? :P
Normalde open sourceyi desteliyorum, hatta şirketimizdede open source topluluklarına hususi yardım yapıp, yazılımsal yardımdada bulunuyoruzda. Ama Türk milletindeki "open soruce = beleş find/replace oh yeah" mantığı oldukça secret source olur ancak. -
güzelmiş sevdim
-
Ne kadar facekolik bi millet olduğumuz düşünüldüğünde iş yapıcak gibi duruyor bu proje , hayırlı olsun müdür.
-
thumbnail leride göstermen lazım:)
böyle kalırsda yarım olur....
-
Oha lan. Alttaki etiket kutusu mu neyin oluyor. Orada animal sex yazıyor. :|
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar facekolik bi millet olduğumuz düşünüldüğünde iş yapıcak gibi duruyor bu proje , hayırlı olsun müdür.
Eyvallah hocam zaman ayırabilirsem benimde umudum var. manglerman bunu yazdı:
-----------------------------thumbnail leride göstermen lazım:)
böyle kalırsda yarım olur....
thumbnailleri gösterdiğinde listeleme süresi uzuyor. Şimdi biraz daha geliştirdim artık thumbnail vs. isteğe göre listelenecek. diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Oha lan. Alttaki etiket kutusu mu neyin oluyor. Orada animal sex yazıyor. :|
son aranan kelimeler çıkıyor hocam. bazı arkadaşlar geniş arama yapmış şimdi sildim :) -
Görmeyen duymayan kalmasın diye şey edeyim.