Faceniff Kullanan Varmı Birkaç Sorum Var
-
Şimdi benim anlamadığım bu session olayı nedir ağa baglandıktan sonra agdan cıkıs yaptgmda her profil saved session olarak gorunuyor.Gecen okulun ağına baglandım ve onlarca kişi buldum daha sonra cıkış yaptım ve baska bı mekanda kablosuz aga baglandım unıversitenın agından yakaladıgım bı kac kısının hesabına cafedekı baglandıgım agdanda gırebılıyordum bu nasıl oldu ? ama bazı hesaplara gıremıyorum .Bugun tekrar gırmeye calıstım fakat yıne hesaba baglanamadım ( baglanmaya calıstıgım hesap suan agda yok ) .Kısaca baglantı kurdugum agdakı hesaplara evıme gıttıgımde tekrar nasıl erişim saglarım, saglanabılıyormu ki saglanıyor bunu bı kere yapabıldım rastgele nasıl oldugunu bılmıyorum bilen varmı
-
bosluk sen bilgili birine benziyon, senin gibi sniff yapanlardan şifrelerimi nasıl kurtarırım. Bunu da yazarsan sevinirim :)
-
rebellisch bunu yazdı
bosluk sen bilgili birine benziyon, senin gibi sniff yapanlardan şifrelerimi nasıl kurtarırım. Bunu da yazarsan sevinirim :)
şifreni almıyor, hani pc de oturumu sürekli açık tut dersinde her girdiğinde face şifre istemeden açılır ya onun gibi
edit korunmanın yolu. halka açık yerlerden face girmemek :D
3g hattın üzerinden nete girdiğinde bişey olmaz.
FOXXLY tarafından 27/Mar/13 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdırebellisch bunu yazdı
şifreni almıyor, hani pc de oturumu sürekli açık tut dersinde her girdiğinde face şifre istemeden açılır ya onun gibi
edit korunmanın yolu. halka açık yerlerden face girmemek :D
3g hattın üzerinden nete girdiğinde bişey olmaz.
hocam o da mümkün değilki okuldayken hep wireless le giriyoruz mecbur, sağolsun arkadabikaç ipucu verdi nasıl korunmam gerektiği konusunda :)
-
hesaba girirş yaptılar çıkış yapmadığı için kullanıcılar aynı cookieleri tanıyor ve girirş yapıyor ayrıca faceniff facebooka ilk girirş yaparken açıksa direk kullanıcıc adı şifreyi de kaydediyor ilk girirş yapıldığında kırmızı olarak yazıyor
otomatik otorum aç sürekli açık tut işaretli oluncada kişi facebooka girmese bile faceniff ottomatik bilgileri yine almakta
koruma yöntemine gelince ssl bağlantı ile facebooku açın https mobil cihazlarda ise tarayıcıyla değil facebook mobil programla girirş yapın bu programlardan faceniff cookie alamıyor