Failure Configurin Hatası Bir El Atar Mısınız ?
-
Beyler samsung bilgisayarımı ayarlardan ilk aldığım güne döndürdüm sabahında güncelleştirme dedi güncelleştirdim açılırken tam 2 saatten fazladır şu hata var
Failure configuring Windows features Reverting changes Do not turn off your computer.
Nasıl çözücem ? -
İşletim sistemin nedir? Güvenli moda girebiliyor musun?
-
Windows 8 güvenlik modu nasıl açılıyor bilemedim
-
Makinayı şarja takarak bekleyeceksin kendisinin çözmesi gerekiyor. Bu işlem baya uzun zaman alır normaldir. Kısayoldan çözüm için şunları dene;
Eğer 8.1 kullanıyorsan;
bitane windows 8 dvdsi bul tak dil seçimi ekranını geçince shift + f10 tuşlarına basmayı dene (fn butonlarındaysa f tuşları shift + fn + f10 dene) komut ekranı gelecek karşına komut ekranında şunları uygula
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestorehealthEğer düz 8 kullanıyorsan;
pc açılana kadar shift + f8 tuşuna bas tık tık tık şeklinde ( fn butonlarındaysa f tuşları shift + fn + f8 dene ) gelişmiş seçenekler menüsü çıkacak ekrana sorun gider butonuna tıkla ayarları gez komut istemiyle güvenli modu bul ona gir yukarda verdiklerimi uygula
Bu işlem yaklaşık yarım saat sürer komut ekranı boşa düşünce exit yap çık yeniden başlat pcyi.
-
Yaklaşık 10 dakika önce oldu kendi kendine güncellemesini yaptı ama sağolasın dostum