Fake Subdomain"E NS Tanımlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi subdomain scripti yazdım. Fake subdomain açıyor ve şuan sadece iframe çalışıyor. Buda kullanıcı gelmeyeceği anlamına geliyor :)

ben bu fake subdomainlere ns tanımlatabilirmiyim yoksa mecburen plesktenmi açtırmam lazım subdomaini?

not: script dili aspdir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek

Valla biraz zor gibi, sunucu işlemleride yapman gerekiyor kanımca ama epey kasar diye düşünüyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

crackerlive bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla biraz zor gibi, sunucu işlemleride yapman gerekiyor kanımca ama epey kasar diye düşünüyorum...

pleskse asp ile pleske hükmedebiliyorum ama nasıl yapılır işte :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Onu bende araştırdım sonuca ulaşmıştım ama ben reklamda koymak istedigimden olmamıştı= http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=asp+ile+plesk+api&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:

Onu bende araştırdım sonuca ulaşmıştım ama ben reklamda koymak istedigimden olmamıştı= http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=asp+ile+plesk+api&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=

hocam ben pleske ulaşabiliyorum zaten. asp ile kendim subdomainde açabiliyorum ama ns tanımlamasını nasıl yapıcam :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

ns tanımlaması derken co.tv,co.cc gibi subdomain siteleri tr.cx gibi bişey mi yapmak istiyorsun ?

edit:pleskden fazla anlamam ama apilerle yapılabilecek bişey olmalı ve bu yapacağın şey sunucuyu çok yorar.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

ns tanımlaması derken co.tv,co.cc gibi subdomain siteleri tr.cx gibi bişey mi yapmak istiyorsun ?

tr.cx nedirki o basit hocam

co.cc gibi co.tv gibi

Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 7