.::Fakearsivi::.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hack
    Hack's avatar
    Erkek

.::|Tahribat.Com| Farkı::.

Arkadaşlar Belli Başlı işinize yarıyacak fakeleri bir zip de topladım kodlarda hata olabilir.. Sorularınızı weya hataları burda söyleyin Sorun cevaplıyayım....

www.fakearsivi.com/fakearsivi.zip

You'll never Shut Down The Tahribat.Com!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaHaN_
    KaRaHaN_'s avatar
    Erkek
    ARKADAŞIM TAMAM GÜZEL FAKELER AMA BUNLARIN NERESİNİ DEĞİŞTİRİCEZ,DEĞİŞTİRECEĞİMİZİ YERİDE SÖYLERSEN MEMNUN OLURUM..!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karadesk31
    karadesk31's avatar
    Erkek

LA BEN DE ANLAMADIM DAHA KOLAYI YOK MU?

e_f_l.sitemynet.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hack
    Hack's avatar
    Erkek
    kodlarlda hack@realhackers.net benim malilim war değiştirp html oalrak kaydedin

You'll never Shut Down The Tahribat.Com!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lanky
    Lanky's avatar
    Erkek

arkadaşında dedigi gibi mailk yazan yere kendi mailinizi yazın ve html olarak kaydedin ve bir mailx sender bularak yolayın kime yollarsanız :)

Tariqat Of Tahribat.Com Adab-I MuaşeretKaideleri http://www.tahribat.com/forumabout.asp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerece
    kerece's avatar
    Erkek

ya kardeşler denilen zipleri indirdiim değişikleri yaptım ama bana başka indirmemm gereken bir dosya gelip duruyor. oda trojen galiba ama değilse nasıl olacağını bir anlatırmısınız biraz çaylağımda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmpedanCe
    EmpedanCe's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu yöntemlerde atık 3. sahıs yani kayıt olunan yeri kaldırmamız lazım farklı bi forumda php'de bunu yazan bir arkadaş görmüştüm üyelik filam istemiodu... ben pekde eski sayılmam bu işlerde ama 3. sahı$ı artık kaldırmamız gerekli diye düşünüyorum...

NFBC TEAM (N)ot (F)ool (B)e (C)ool
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumbiri
    masumbiri's avatar
    Erkek

Merhaba ben ali arkadaşlar bana yardımcı olun beni hacklediler ne yapacağımı bilmiyorum içinde çok önemli dosyalarım var dış ülkede yaşıyorum ama şu an türkiyedeyim karım çocuklarım hepsi bu mail adresini biliyor önemli değil başka bir mail adresi alabilirim ama fotolar var çalıştığım yerin hesapları var lütfen bana yardım edin beni hackleyen kişiyi biliyorum Rumuzu Kevin KeviN Diye yazio galiba sanaldarbe de takılıyo yardım ederseniz cok sevineceğim iyi günler

Eger yardım ederseniz cok mutlu olurum :(

beni hacklediler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    FakeArsivindeki Yönlendirme Kodlarını tamamen Değiştimeniz Lazım.. Artık Sadece maiL adresini Deiştirmeniz yetmiyor :)

Osmanlı Torunu
Toplam Hit: 13373 Toplam Mesaj: 9