.::Fakearsivi::.
-
.::|Tahribat.Com| Farkı::.
Arkadaşlar Belli Başlı işinize yarıyacak fakeleri bir zip de topladım kodlarda hata olabilir.. Sorularınızı weya hataları burda söyleyin Sorun cevaplıyayım....
www.fakearsivi.com/fakearsivi.zip -
ARKADAŞIM TAMAM GÜZEL FAKELER AMA BUNLARIN NERESİNİ DEĞİŞTİRİCEZ,DEĞİŞTİRECEĞİMİZİ YERİDE SÖYLERSEN MEMNUN OLURUM..!!!
-
LA BEN DE ANLAMADIM DAHA KOLAYI YOK MU?
-
kodlarlda hack@realhackers.net benim malilim war değiştirp html oalrak kaydedin
-
arkadaşında dedigi gibi mailk yazan yere kendi mailinizi yazın ve html olarak kaydedin ve bir mailx sender bularak yolayın kime yollarsanız :)
-
ya kardeşler denilen zipleri indirdiim değişikleri yaptım ama bana başka indirmemm gereken bir dosya gelip duruyor. oda trojen galiba ama değilse nasıl olacağını bir anlatırmısınız biraz çaylağımda
-
arkadaşlar bu yöntemlerde atık 3. sahıs yani kayıt olunan yeri kaldırmamız lazım farklı bi forumda php'de bunu yazan bir arkadaş görmüştüm üyelik filam istemiodu... ben pekde eski sayılmam bu işlerde ama 3. sahı$ı artık kaldırmamız gerekli diye düşünüyorum...
-
Merhaba ben ali arkadaşlar bana yardımcı olun beni hacklediler ne yapacağımı bilmiyorum içinde çok önemli dosyalarım var dış ülkede yaşıyorum ama şu an türkiyedeyim karım çocuklarım hepsi bu mail adresini biliyor önemli değil başka bir mail adresi alabilirim ama fotolar var çalıştığım yerin hesapları var lütfen bana yardım edin beni hackleyen kişiyi biliyorum Rumuzu Kevin KeviN Diye yazio galiba sanaldarbe de takılıyo yardım ederseniz cok sevineceğim iyi günler
Eger yardım ederseniz cok mutlu olurum :(
-
FakeArsivindeki Yönlendirme Kodlarını tamamen Değiştimeniz Lazım.. Artık Sadece maiL adresini Deiştirmeniz yetmiyor :)