Fakemail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

öncelikle konuya çok hakim olmadığımı belirtmek isterim fakat müritlerin arasındaki fake mail muhabbeti ile ilgili benim de sölicek bi kaç şeyim var.herkes fake maillle ilgili bisürü laf sölüyo veya adres veriyo ama hepsinde ya bi sorun oluyo yada güvensiz oluyo. adam gibi fake mail istiyorum arkadaşlar ben yeni biriyim açıklama da yaparsanız sevinirim.konuya fazla hakim olmadığımı önceden de belirtmiştim. bir örnek veriyim adres veriyolar ve orda ******@hotmail olan yeri değiştir diyolar. o sayfa için dil kodlaması mı yapmak gerekiyo?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja onu bi siteye koyuyorsun mysite felan ordan başkasına gönderiyorsun oda açıp  şifreyi felan girince sana mail geliyo ama dikkat et o kodların içnde sana kodu verenede gönderme yapmasın yoksa başkasına gider şifre...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    fake yiyen pek kalmadı artık ama bikac gerizekalı cıkıo belki rast gelir.kodları kopyala işte not defterine deişcek yeri not defteri arama bölümünden arat deiştir.sitede arama yap bulursun calışan fake.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

rebeli sus kardeş yemiyolar falan deme herkes dalı yo bak mesela

bak mesela kızların %80 i yiyor bunu yanına erkekler de ise ben şunu uyguluyorum genelde

merhaba efendım ben estonya arkadaşlık merkezi üst düzey yöneticisiyim diyorum

yaşınız nedir dıyorum (20 dedi mesela)

peki elimdeki 20 yaşındaki bayanları size yolluyorum arasından seçtiğinizin altında kod yazar onu bana verin diyorum şimdi size direk link veriyorum burada giriş yapnızız dedikten sonra abazan erkek ya artık kızla tanışacak öyle söyledim amacım estonyayla arkadaşlık ya benim bu işimden para kazandıgımada inandırdıktan sonra aaa bbirde bakyıroum adam giriş yaptı

www.hotmail.com

giriş -----> daha sonra secenkelr kişisel parola mu hahaha

ondan sonrada mesajlarını okuyup kişi listesini elegecırdıkten sonra mesajlarını okuyor ve kişi listesini silip cıkıyorum

kardeş ben sana yardımcı olayım gel a.g. trojanlada alırız geeeeeeel

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msaltanlar
    msaltanlar's avatar
    Erkek
    ben gelim aga su temiz fake lazım bana yaff.
Toplam Hit: 1972 Toplam Mesaj: 5