folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fakülte Tercihin Doğru Muydu?

Fakülte Tercihin Doğru Muydu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Öss'de puanı aldınız,sıra geldi bölüm seçmeye,genelde alınan puan istediğin bölüme ya da şehre yeterli olmaz..Peki seçtiğiniz bölümden memnun musunuz?Eğer şu anda okuduğunuz tutmasaydı,bir sonraki tercihiniz neydi?

Ben başlıyım,Hukuk istedim hukuk oldu,olmasaydı bir sonraki tercihim Eskişehir Anadolu Zihinsel Engelliler Öğretmenliği..Peki memnun muyum bölümümden,genel itibariyle memnunum fakat vize-final zamanı şuurumu kaybetme noktasına gelebileceğimi bilsem,bi daha düşünürdüm seçerken

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    anlamadigim sey su hukuk ile zihinsel engelli ogretmenligi arasinda bi ton fark var.madem oyle neden bunlari seciyorlar bir cok kisi gordum 1. ve 2. te4rcihlerinde alaka yok bir turlu anlamis degilim.  
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    ----------------------------- anlamadigim sey su hukuk ile zihinsel engelli ogretmenligi arasinda bi ton fark var.madem oyle neden bunlari seciyorlar bir cok kisi gordum 1. ve 2. te4rcihlerinde alaka yok bir turlu anlamis degilim.   -----------------------------

biliyorum hocam,haklısın çok fark var,ancak ikisini de çok istiyordum,tercih hukuktan yana oldu

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

bende bilg. müh. istiyodum. çok puan alamadım.

sora denizli, eskişehir gibi yerlerin bilg. mühendisliğindense büyük şehrin öğretmenliğine gidiyim dedim.öle de oldu.

şehir yönünden haklıyım ama keşke küçük üniversitenin mühendisliğine gitseymişim diyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Benim amacım İstanbulda okumaktı bölüm filan hiç önemli değildi.(Puanım çok yüksek olsa hukuk okumak isterdim tabi!) İstanbul Maliyeyi kazandım mutluyum ama hayallerimde mülkiye var. Şimdi oraya gitmek için çalışıyorum! Yatay geçişle...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Bir sinir anında tercih yap :) Sonra git kayıtını yaptır geri geL vazgectim ben o böLümde okumyacagım 30 puanın kırıLsın otur tekrar caLıs :D

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    değildi lanet olsun şimdi sevmediğim bi iş yapıyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Bilerek ve isteyerek insaat muhendisligi sectim...Bolumden,iş olanaklarından felan memnunum ama ulan bolumde hic kız olmayacagını bilseydim yazmazdım...Bir erkege 5 erkek dusuyor sınıfta amk :D

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kara tahta yazdı

biliyorum hocam,haklısın çok fark var,ancak ikisini de çok istiyordum,tercih hukuktan yana oldu

hocam yok sana bişey demedim demek istediğim ne saçma bir iş mesela x i istiyorsun ama tamamen başka bir alana gidiyorsun belki orada daha başarılı olacaksın evet belki berbat puan aldın ama senin yerin orası çok garibimime geliyor ondan dedim yani nasıl birşey anlamış değilim.Bütün gün oturup inek gibi çalışanlar pcyi sadece oyun için kullanan adamlar pc mühendisliğine gidiyor.Benim zaten belli bir temelim var üstüne kütürt bina oturtturlar ama adamlara temel öğretmeleri lazım saçma..            

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ben kücük bi sehirde vasat bi ünide daha iyi bi bölüm okuyabilirdim  ama iyi bi ünide okumayı tercih ettim.tercihimdende hiç pişman deilim su anda dokuz eylülde iktisat okuorum

en azından akraba es dost vs sorduunda nerde okuon die..dokuz eylül diince vay amua goyam diolar bu bile yeter :) 

Amphetamine Logic.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    benzaldehit
    benzaldehit's avatar
    Erkek
    ben eczacılığı yazdım memnunum düşünüyorumda gerçekten çok avantajlı meslek ama bu avantajını 4 sene sonra kaybedecek sanırım. çünkü 4 tane yeni fakülte açıldı 4 sene içinde
Toplam Hit: 1198 Toplam Mesaj: 11