Fan Sitesi İcin Bedava Host Verebilecek Olan ?
-
müridler bi tanıstan birazdan fan sitesi satın alacagım.
bi süreligine de olsa ücretsiz host verebilecek olan var mı ?
bu tür siteler varmıs ama bi sorayım dedim.
tesekkürler.
-
valla nasil yaparsin bilmem ama benim kullandigim bir host sirketi var. bluehost.com siteyi transfer etmeyi biliyorsan ben verebilirim. Nekadar kullanmayi dusunuyorsun?
-
sayfa.net ten al hocam :)
100 mb alan veriyor
-
olm konu açmadan önce bi sor yahu
-
Ne kdr lazım hocam 1 gb verebiirm eğer düşünürsen pm yad burdan yazabilirsin reseller kendimin 5 gb resellerim war kişisel site için aldım halen siteyi açacam xD
-
tesekkürler müridler.
entelköylü verecekti ama hala gelecek msne onu bekliyorum.
bir aksilik cıkarsa snnyk yardımcı olacak sanırım :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
tesekkürler müridler.
entelköylü verecekti ama hala gelecek msne onu bekliyorum.
bir aksilik cıkarsa snnyk yardımcı olacak sanırım :D
-----------------------------eğer hala host bulamadıysan ben açabilirim
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Ne kdr lazım hocam 1 gb verebiirm eğer düşünürsen pm yad burdan yazabilirsin reseller kendimin 5 gb resellerim war kişisel site için aldım halen siteyi açacam xD
-----------------------------Ne sitesi acıcaksın üstad? merak ettim zaten güldüm avatarına ve altı cizili kısma ^_^
-
Kolpaloji bunu yazdı:
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Ne sitesi acıcaksın üstad? merak ettim zaten güldüm avatarına ve altı cizili kısma ^_^
-----------------------------Emmoğlu yaa host alim dedim baktım arkadaşlara da lazım olacak gibi aylık 5 tl ye 5 gb reseller satıyorlar aldım :D aylık 1 paket sigara parası yani aq Bill Gates Blog sitesi açsa 5 GB dolduramaz ama ben aldım işte :D altı nie çizim ynlışlıkla bastım üşendim snra düzeltmeyi xD avatar referandum dan sonra ki halini yansıtıo benim için hayır çıkarsa tabi :D