Fanım Durmuş Heralde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

beyler bi yardım edin system fan has failed diye bişi çıkıyo pcyi açarken fanada baktım durmuş dönmüyo temizliycem şimdi içini bayağı tozlanmış

edit:anlayan yok mu 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Laptop fanından bahsediyorsan laptop markanın kasa açılış vidyosunu araştır google'dan. Kasayı açtıktan sonra fan zaten rahatça sökülebilir sanırım. Gerçi açıp temizlesende pek bir faydası olmuyor eğer bulabilirsen fanı direk değiştirmek daha mantıklı olur.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam fan durmuşsa bi bak elle hafif çevirince dönebiliyormu yoksa elektirik mi gelmiyor fana diye içini bi aç paslanmışsa at gitsin yenisini al başka ylolu yok elektirk gelmiyorsa kablolarına bka 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    AdReNaLiNe bunu yazdı

Laptop fanından bahsediyorsan laptop markanın kasa açılış vidyosunu araştır google'dan. Kasayı açtıktan sonra fan zaten rahatça sökülebilir sanırım. Gerçi açıp temizlesende pek bir faydası olmuyor eğer bulabilirsen fanı direk değiştirmek daha mantıklı olur.

masaüstü hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    AdReNaLiNe bunu yazdı

masaüstü hocam

temizlemektense yeni bir fan satın almak daha mantıklı hocam. toz manyetik kısma doldugundan temizlesende verimli çalışacağını düşünmüyorum tabi terside olabilir :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    AdReNaLiNe bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı
    AdReNaLiNe bunu yazdı

masaüstü hocam

temizlemektense yeni bir fan satın almak daha mantıklı hocam. toz manyetik kısma doldugundan temizlesende verimli çalışacağını düşünmüyorum tabi terside olabilir :)

tamam hocam zaten kasayı değiştircektim bahanem olur:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

hocam fan durmuşsa bi bak elle hafif çevirince dönebiliyormu yoksa elektirik mi gelmiyor fana diye içini bi aç paslanmışsa at gitsin yenisini al başka ylolu yok elektirk gelmiyorsa kablolarına bka 

oldu hocam hafif döndürünce dönmeye başladı şimdilik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hocam sökme ile filan uğraşma bir latikçiye git fanın olduğu yere o tabancalı kompresör ile iyice bir üflettir

içinden parça parça yün gibi birşeyler çıkacak dışarıya tertemiz et çalışmaya devam etsın

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 8