Fanım Durmuş Heralde
-
beyler bi yardım edin system fan has failed diye bişi çıkıyo pcyi açarken fanada baktım durmuş dönmüyo temizliycem şimdi içini bayağı tozlanmış
edit:anlayan yok mu
-
Laptop fanından bahsediyorsan laptop markanın kasa açılış vidyosunu araştır google'dan. Kasayı açtıktan sonra fan zaten rahatça sökülebilir sanırım. Gerçi açıp temizlesende pek bir faydası olmuyor eğer bulabilirsen fanı direk değiştirmek daha mantıklı olur.
-
hocam fan durmuşsa bi bak elle hafif çevirince dönebiliyormu yoksa elektirik mi gelmiyor fana diye içini bi aç paslanmışsa at gitsin yenisini al başka ylolu yok elektirk gelmiyorsa kablolarına bka
-
AdReNaLiNe bunu yazdı
Laptop fanından bahsediyorsan laptop markanın kasa açılış vidyosunu araştır google'dan. Kasayı açtıktan sonra fan zaten rahatça sökülebilir sanırım. Gerçi açıp temizlesende pek bir faydası olmuyor eğer bulabilirsen fanı direk değiştirmek daha mantıklı olur.
masaüstü hocam
-
mettoman bunu yazdıAdReNaLiNe bunu yazdı
masaüstü hocam
temizlemektense yeni bir fan satın almak daha mantıklı hocam. toz manyetik kısma doldugundan temizlesende verimli çalışacağını düşünmüyorum tabi terside olabilir :)
-
AdReNaLiNe bunu yazdımettoman bunu yazdıAdReNaLiNe bunu yazdı
masaüstü hocam
temizlemektense yeni bir fan satın almak daha mantıklı hocam. toz manyetik kısma doldugundan temizlesende verimli çalışacağını düşünmüyorum tabi terside olabilir :)
tamam hocam zaten kasayı değiştircektim bahanem olur:)
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam fan durmuşsa bi bak elle hafif çevirince dönebiliyormu yoksa elektirik mi gelmiyor fana diye içini bi aç paslanmışsa at gitsin yenisini al başka ylolu yok elektirk gelmiyorsa kablolarına bka
oldu hocam hafif döndürünce dönmeye başladı şimdilik
-
hocam sökme ile filan uğraşma bir latikçiye git fanın olduğu yere o tabancalı kompresör ile iyice bir üflettir
içinden parça parça yün gibi birşeyler çıkacak dışarıya tertemiz et çalışmaya devam etsın