Fare Fare Durmuyo Delircem
-
ARKADAŞLAR İKİ GÜN ÖNCE BİR FARE ALDIM YALNIZ GİRİŞİ FARKLI MAKİNANIN ARKASINDA DÖRD TANE GİRİŞ YERİ VAR. HEPSİNİN ÜSTÜNDE AYNI İŞARET FARENİN ÜZERİNDE' DE AYNI İŞARET VAR. HEPSİNE TAKIP ÇIKARDIM HEPSİNİ DENEDİM HEPSİNDEDE AYNI ŞEY OLUYO MAUS DURDUĞU YERDE DURMUYO DEVAMLI HIZLI BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİYO ONU ÇIKARTIPH ESKİ OLANI TAKIYOM HİÇ ÇALIŞMIYO KAÇDEFA KURDUM OLMADI
NEOLUR Bİ ÇARE ÇILDIRÇAM NEOLUR BEKLİYOM FARESİZDE PEK BİŞEY OLMUYOKİ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.............,.,.,.,
-
BaBACan aynı durum bende oluyo ara-sıra, xp kullamayabaşladığımdasn berli ( yani uzun zamandır :D) ama farenin biraz kulağını çekince ( yane kablosuyla oynayınca ya da ayağını yerden kesince gidiyo ) bilmiyorumm artık bende ki geçeci oluyo belki benim ki kablodandır ama bi başladımı heryeri tıklayarak dolaşıyo, bütün progları, pencereleri açıyo, bazen de kapatıyo yada reset atıyo ama ARaDa.. senin derdini bilmiyorumm...
SaYGıLaR mina kyimm... -
mouse'nin içini aç orda tekerlek gibi şeyler var onların iki yanında da algılayıcılar var o algılayıcılarıöne yada geriye doğru açtır yada kapatır gibi yap muhtemelen o sensorler yüzünden sapıtıyodur bende de olmuştu böyle yap çalışır ama söyliim sürekli sorun çıkarır git değiştir mouseyi
-
benim kablosuz mouse, optik tan alın :):) biraz kirletiyo ortalığı ama ehehehu
Toplam Hit: 1638 Toplam Mesaj: 4