folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Fare Fare Durmuyo Delircem

Fare Fare Durmuyo Delircem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sago87
    sago87's avatar
    Erkek

ARKADAŞLAR İKİ GÜN ÖNCE BİR FARE ALDIM  YALNIZ GİRİŞİ FARKLI MAKİNANIN ARKASINDA DÖRD TANE GİRİŞ YERİ VAR. HEPSİNİN ÜSTÜNDE AYNI İŞARET FARENİN ÜZERİNDE' DE AYNI İŞARET VAR. HEPSİNE TAKIP ÇIKARDIM HEPSİNİ DENEDİM HEPSİNDEDE AYNI ŞEY OLUYO MAUS DURDUĞU YERDE DURMUYO  DEVAMLI HIZLI BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİYO ONU ÇIKARTIPH ESKİ OLANI TAKIYOM HİÇ ÇALIŞMIYO KAÇDEFA KURDUM OLMADI

NEOLUR Bİ ÇARE ÇILDIRÇAM NEOLUR BEKLİYOM FARESİZDE PEK BİŞEY OLMUYOKİ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.............,.,.,., 

ercan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    BaBACan aynı durum bende oluyo ara-sıra, xp kullamayabaşladığımdasn berli ( yani uzun zamandır :D) ama farenin biraz kulağını çekince ( yane kablosuyla oynayınca ya da ayağını yerden kesince gidiyo ) bilmiyorumm artık bende ki geçeci oluyo belki benim ki kablodandır ama bi başladımı heryeri tıklayarak dolaşıyo, bütün progları, pencereleri açıyo, bazen de kapatıyo yada reset atıyo ama ARaDa.. senin derdini bilmiyorumm...                    
                                                                                                                    SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mouse'nin içini aç orda tekerlek gibi şeyler var onların iki yanında da algılayıcılar var o algılayıcılarıöne yada geriye doğru açtır yada kapatır gibi yap muhtemelen o sensorler yüzünden sapıtıyodur bende de olmuştu böyle yap çalışır ama söyliim sürekli sorun çıkarır git değiştir mouseyi

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    benim kablosuz mouse, optik tan alın :):) biraz kirletiyo ortalığı ama ehehehu

hikaye
Toplam Hit: 1638 Toplam Mesaj: 4