folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Farenin Gen Haritası Tamamlandı

Farenin Gen Haritası Tamamlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bilim adamları, insandan sonra ilk kez bir memelinin tam gen haritasını çıkarmayı başardı.

10 yıldır tamamlanmaya çalışılan farenin gen haritası nihayet ortaya çıkarıldı. İnsan ve fare DNA yapısının %70'ten fazlasının aynı olduğunu belirten bilim adamları, bu nedenle kanser, şeker, kalp ve pekçok başka hastalığa tedaviler bulmak için özellikle fareler üzerinde araştırmalar yapıyor.

Bilim adamları, farelerin gen haritasının da yeni tedaviler bulunmasına yardımcı olacağı umudunu taşıyor.

Araştırmanın sonuçları PLoS Biology dergisinde yayımlandı.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek

benim genlerini yazim :)

A G  S T G S A T T A G T A S S  bukadar varmi diyecek olan ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    son eksik geni de tamamlasinlar ozmaan (uzun yasam geni). Neden acaba bu geni annunakiler bize vermedi? vermediler cunku insan oglu uzun yasarsa birakin dunyayi, evrenin ta a.k

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hücrelerin yaşlanması ve yavaş yavaş kendini yenilemeyi bıraknası sağdece tek bir özellik olmadı için

değiştirilmesi içn biraz daha bilgi gerekiyor ama illaki olacak ölümsüz hücreler yapılıcaktır =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

2002 ya da 2003 de tony blair ve bush ortak açıklama ile insanın gen haritasının tamamlandığını ve bunun amerikanın keşfi kadar büyük bir adım olduğunu duyurmuşlardı . Bir kaç gün tüm medya bundan bahsetti sonra unutuldu gitti ben mi yanlış hatırlıyorum ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 657 Toplam Mesaj: 5