Farenin Sağ Tıklama Olayına Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek

Yaptığım program kurulunca farenin sağ tuş menusune programı eklenecek istiyorum.Regeditin neresine yazıcaz.

2. olarak adam gibi, calışan program listesini  almak isityorum. planetourceye baktım doğru durust kod yok :D.

elinizde bu kod warsa yayınlarsanız sevinirim

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sağ tuşa eklenmiş bişeyi reg editte arat bulursun heralde . en azından ben olsam öle yapardım

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek
    Aratmadım değil... Winrarın "Arşive ekle" sini arattım elde war 0. bulamadım .

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1- bu olayı apilerle yapacaksın... Hangi api olduğunu internetten araştır,binlerce api var

2- onu da apilerle yapacaksın. vbasicmaster.com da vardır aradığın kod

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 4