folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Farenin Varsayılan(Default) Hızını Değiştirmek ?

Farenin Varsayılan(Default) Hızını Değiştirmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

müridler windows'ta default olan mouse hızını nasıl değiştirebilrim ? bakın mouse hızını değiştirmeyi demiyorum, default olarak gelen mouse hızını diyorum.

çünkü her lol açışımda mouse hızı default'a dönüyor ve her seferinde geri yavaşlatıyorum.bazen başka olaylarda da bu defaulta dönüyor yine mouse kısmından yavaşlatıyorum.defaultu direk yavaş yaparsam sıkıntı kalmayacak ama öle bir seçenek yok.bunu nasıl ayarlayabilirim ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

desktop > Personalize > Mouse Pointers > Pointer Options. Under Motion, move the slide to increase the speed.W7 kullanıyorsan tabi 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

desktop > Personalize > Mouse Pointers > Pointer Options. Under Motion, move the slide to increase the speed.W7 kullanıyorsan tabi 

hocam olay o değil zaten

atıorum motiondaki speed 4 ok dedik çıktık.lol'e geri girdim oyun loading yaparken motiondaki speed tekrar 6-7 ye gelio(win default speed neyse ona dönüor işte).sonra tekrar mouse ayarlarına gelip 4e çekiyorum yine ok diyorum sorun devam etmio.ama her seferinde bunla uğraşmak sıkıcı ve bi anda hızlı mouse yavaş mouse durumu oluo ve tekrar alışmam gerekio yavaşa fln :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

Regedit

Hkey current user

Control panel

Mouse

Burdan yapabilirsin sanırım

Telden mesaj atmak ne zormuş amk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

Regedit

Hkey current user

Control panel

Mouse

ordan nasıl yapabilirim hocam daha açık yazarmısın ? orası biraz tehlikeli ve karışık bi yer biliosun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı

Regedit

Hkey current user

Control panel

Mouse

ordan nasıl yapabilirim hocam daha açık yazarmısın ? orası biraz tehlikeli ve karışık bi yer biliosun

http://superuser.com/questions/469044/how-to-increase-mouse-sensitivity-beyond-limits-in-windows-regedit

In regedit, there are three settings in the registry correlated to changes in the speed setting of mouse control panel:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse\MouseSpeed
    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse\MouseThreshold1
    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse\MouseThreshold2

The MouseSpeed key maxes at 2 from control panel, and increasing this above 2 will cause the mouse to slow down, since it doesn't accept values above 2.

The mouse speed is a multiplier for MouseThreshold1 and MouseThreshold2, which correlate to acceleration.

To increase mouse sensitivity to maximum:

1. Set MouseSpeed to 2.
    2. Set MouseThreshold1 to 0.
    3. Set MouseThreshold2 to 0.

You may want to set MouseThreshold1 and MouseThreshold2 a little higher than 0 if your pointer becomes a little too jumpy on the screen, but make sure that MouseThreshold2 is greater or equal to MouseThreshold1, and all three of these are integer values.

Aganta Burina Burinata
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 6
mouse fare değiştirme hızı default mouse speed çaydanlık