Farkına Vardım.
-
Farkına vardım üzülmelerimin boşa olduğunun önemli olanın kendimi üzmemem gerektiğinin..
Farkına vardım geriye dönüp bakmamanın önemini.. Gecenin soğuğunda birini belki göreblirim diye penceresinin altında beklemenin boşuna olduğunun farkına vardım..Farkına vardım başkaları için hayatımdan kopardıklarıma.. yitirdiklerime.. Geriye dönüp baktım kabarık bir telefon rehberi , önemsiz kişilerle dolu bir hayat , ve haketmeyenlere yüklenen bana göre anlamlı , değer yüklediğin kişiye göre manasız duygular.. bir yığın yürek burkulmaları , sevgi saçmalaması şeyler..
Ben bugün farkına vardım gittiğin zaman arkaya bakmamayı , acıdığın zaman acınacak hale düşmeyi.. Çok istedim ellerini tutmayı , çok istedim sana gülümseyerek bakmayı.. Ama sen bakamadın bana çünkü öldün.. Giderken benim saf, masum , aptal duygularımıda götürdün.. Şimdi bu insanlar bana pis sarhoş diyor ey sevgili ? şimdi bu insanlar bana kötü gözle bakıyor.. Şunun kılığına kıyafetine bak diyor.. Çünkü sen öldün bende öldüm ey sevgili.. -
birden içimden geldi tuhaf bir şekilde..
sürçü lisan ettysek affoluna.. -
Çok hoş.
-
teşekkürler..
-
ne güzel bi şey farkındalık ..
güzel bir yazı olmuş eline sağlık.. -
berraa bunu yazdı:
-----------------------------
ne güzel bi şey farkındalık ..
güzel bir yazı olmuş eline sağlık..
-----------------------------