folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Farklı Alanlarda Eğitim Ve Esktra İş Yapmak İstiyorum

Farklı Alanlarda Eğitim Ve Esktra İş Yapmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ahali Merhaba,

Yaz geldi sular ısındı bireysel olarak yüzme dalış vs eğitimi vermek istiyorum ekstradan biliyorsunuz maddi durum cortingen, lakin az önce armut denen siteye üye oldum oradan ilan verilebiliyor diye, abi meğer birine yazmak için her teklifte 20 30 tl senden alıyor, yani birine teklif vereceksiniz sana şu kadara öğretebilirim vs diye her verdiğin tekliften senden para alıyor ve bu kişinin kabul edip etmeyeceği meçhul aynı vize sistemi gibi adam verdiğin teklifi beğenmezse 30 tl tl gacırt günde 3 teklif versen 100 tl cukka :)

Ben armutun sahibi olsam her gün her iş branşında 10 tane fake hesap açarım anasını sikerim paranın afedersin hiçbir kişiye de iş vermem on numara sistem...

Yani anlayacağınız benim reklam gibi bir şeyler vermem lazım farklı kanallardan ama bunu en uygun en ucuz nasıl yapabilirim instagram reklamı da vermeyi düşünüyorum ama onun yasal bir dönüşümü olur mu onu tam bilmiyorum, yani bir yere bağlı değilsin sen nasıl eğitim veriyorsun deyip yarın öbürgün devlet başıma çöker mi çökmez mi davası, bilen varsa bir aydınlatsın ne olur.

Zeytun-i tarafından 18/Haz/25 18:40 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Şehir neresi ayrıca r10 falan konu açılabilir 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Ahali Merhaba,

Yaz geldi sular ısındı bireysel olarak yüzme dalış vs eğitimi vermek istiyorum ekstradan biliyorsunuz maddi durum cortingen, lakin az önce armut denen siteye üye oldum oradan ilan verilebiliyor diye, abi meğer birine yazmak için her teklifte 20 30 tl senden alıyor, yani birine teklif vereceksiniz sana şu kadara öğretebilirim vs diye her verdiğin tekliften senden para alıyor ve bu kişinin kabul edip etmeyeceği meçhul aynı vize sistemi gibi adam verdiğin teklifi beğenmezse 30 tl tl gacırt günde 3 teklif versen 100 tl cukka :)

Ben armutun sahibi olsam her gün her iş branşında 10 tane fake hesap açarım anasını sikerim paranın afedersin hiçbir kişiye de iş vermem on numara sistem...

Yani anlayacağınız benim reklam gibi bir şeyler vermem lazım farklı kanallardan ama bunu en uygun en ucuz nasıl yapabilirim instagram reklamı da vermeyi düşünüyorum ama onun yasal bir dönüşümü olur mu onu tam bilmiyorum, yani bir yere bağlı değilsin sen nasıl eğitim veriyorsun deyip yarın öbürgün devlet başıma çöker mi çökmez mi davası, bilen varsa bir aydınlatsın ne olur.

Adına uygun bir siteymiş bu ARMUT

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

Şehir neresi ayrıca r10 falan konu açılabilir 

Şehir antalya merkez

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bende mesai dışı ihracat uzmanlığımı nasıl paraya çeviririm online bilemiyorum mesela

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Eğitim veya özel ders vermende yasal bir engel yok.  Sertifika verme durumunda sıkıntı olur muhtemelen. Sertifika verme yetkinin olması lazım.

Armut com'un sistemini eleştirmişsin ama kendin instagramdan reklam versen çok daha pahalıya gelecek. Daha önce google ads, instagram ve 1-2 sitede reklam verdim. Yazılım eğitimi reklamıydı benimkisi. Eğitim sektöründe dönüşüm oranları düşük. Reklam verirsin kullanıcı instagram sayfanı beğenir sonra belki 1 sene sonra senden dalış eğitimi alır. Gelen kullanıcılar hemen bir şey satın alma eğiliminde olmuyor. 

3000 tl bütçen varsa armuttan 100 kere teklif versen çok daha mantıklı bence.

lrny.app
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kanka AI ile bir video yap yüzme ile ilgili ve dalışla ilgili instagramda reklam ver çevresel lokasyon bazlı çalışabiliyor güzel olur

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Eğitim veya özel ders vermende yasal bir engel yok.  Sertifika verme durumunda sıkıntı olur muhtemelen. Sertifika verme yetkinin olması lazım.

Armut com'un sistemini eleştirmişsin ama kendin instagramdan reklam versen çok daha pahalıya gelecek. Daha önce google ads, instagram ve 1-2 sitede reklam verdim. Yazılım eğitimi reklamıydı benimkisi. Eğitim sektöründe dönüşüm oranları düşük. Reklam verirsin kullanıcı instagram sayfanı beğenir sonra belki 1 sene sonra senden dalış eğitimi alır. Gelen kullanıcılar hemen bir şey satın alma eğiliminde olmuyor. 

3000 tl bütçen varsa armuttan 100 kere teklif versen çok daha mantıklı bence.

Kankam armut'un sistemini eleştirmedim, sistem çok güzel sadece hiçbir kazanım sağlamadan bu parayı alması eleştirdiğim nokta bu, mesela armutta 10 kişiye teklif attım 300 tl bayıldım diyelim, burada bu 10 kişiyle muhatap olacağım ama 300 tl ye bunu instada 1000 kişi görse 3-4 tanesi geri dönüş yapsa daha mantıklı geldi en azından bir kazanım sonucu para ödemiş olurum ve instadaki kitleyi de bu şekilde arttırabilirim, o yüzden bana armut hiç mantıklı gelmedi bir sistem yapsa win-win olsa o zaman varım bunu mesaj yoluyla çok rahat basit kodlamayla çözebilir, mesela teklif sundum sadece para değerini girdiğim yer rakam yazılsın  geri kalan her şey butonla olsun, karşı taraf teklifi kabul ediyorum butonuna tıklayınca parayı eğitmene göndersin para gelince de teklifi aktifleştir dediğinde 30 tl yi armut kessin geri kalan kaç paraysa benim hesabıma atsın, bunun gibi binlerce yol bulunabilir.

Seritifika vermeyeceğim sertifika verdirdiğim ortak çalıştığım kurumlar var zaten onda sorun yok, mesela ben eğitimini veriyorum eğitimi bitince ilgili kuruma gidip bu kişiye şu eğitimi verdim deyip orada teste sokuyorum orada testen geçerse belgesini direkt veriyorlar.

Ben düz yüzme öğreteceğim kişiye, dalış eğitimlerini zaten teknede veriyorum sertifikayı da teknenin bağlı olduğu okuldan çıkartıyorum, ben yüzme diye reklam verince bundan aldığım para vs devlet buna yan gözle bakar mı bunu avukata da sordurtacağım, her şeyden payını almaya çalışan bir işleyişle karşı karşıyayız o yüzden temkinli olmakta fayda var..

instaya antalya yüzme eğitimi diye reklam veririm geri dönüş alıp hesabıma para gelmeye başlar sonra cort şu vergisi bu cezası karşılaşmak istemiyorum açıkçası.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

Kanka AI ile bir video yap yüzme ile ilgili ve dalışla ilgili instagramda reklam ver çevresel lokasyon bazlı çalışabiliyor güzel olur

Kanka deneyeceğim, canva pro var daha iyisini yaparım ia'den, reklamdan çok reklamın sonuçları nasıl olur onu merak ettim aslında.

Toplam Hit: 552 Toplam Mesaj: 9
dive swim