Farklı Resim ( Yapımı)
-
bakın bu resimde 3 üde aynı kisi ama nası yapmıslar anlamıorm aq :S bi yardım edin lütfen ya...
-
görünmüyor resim |
-
http://images.yonja.com//pics/91/19/7c/255d8ac6/1227733553717 burdaki resim arkadaslar ya :S
-
bunun kendi başına okey oynayanını görmüştüm sonra bende tavla oynayananı yaptım şimdi de bu baya yaygınlaşıyor aynı yerde üç farklı resim fotoshop beceri hayal gücü
-
biz bunun video montajını yapıodk 2 kişi aynı kişi kendisiyle konuoşdu :D hocam kamerayıo sabitle kesinlikle kıpırdamıcak ama yer deişerek 3 tane resim çek 3ünüde kes yapıştır
-
anladım baska bi yolu yok yane ..
-
Makinayı sabitledikten sonra gerisi photoshop luk iş ama kolay önemli olan 3 kareninde sabit olması foto çekerken makina objektifinde kayma falan olursa orjinal görünmez .. Test edilip onaylanmıştır. :)
-
sabitleme fotoshop filende biri çıkıp mantıgını anlatsın
-
Makineyi bi tripoda yerleştirin.
Seri çekim moduna geçirin. Mesela 5er saniye arayla foto çeksin. Git farklı farklı pozisyonlarda otur.. Ondan sonra aç fotoşopu resimleri birleştir...
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
sabitleme fotoshop filende biri çıkıp mantıgını anlatsın
-----------------------------burada yazılanların hepsi olayın mantığını anlatıyor zaten :S
-
Dai once kamerayi sabitleyip kendini ekranin bir sag, bir sol, bir de orta yerinde cek.. sonra adobe premiere proyu ac.
3 videoyu da ust uste sequence'e ekle, sonra da en ustteki videoya "4'th Gabe Matte" effektini uygula ve poinleri bir alt kareye gore ayarla... aynisini ortadaki kare icin de yap :P 3 video sequensi kullanarak ve ucun den de sadece istedigin parcalari alip bir kare olusturarak kolayca yapilabilir ;)