Farklı Şekillerde Alçı Kalıbı Üretebilecek Mürid Aranıyor (Ücreti Verilicektir)
-
hocalar artık 3d printerlamı yaparsınız torna tesviyeylemi hiç bilmiyorum benim istediğim ben bir resim yollıycam oresimden istediğim boyutlarda alçı kalıbı hazırlanıcak hani şu ilk okulda resim derslerinde kırtasiyeden aldığımız alçı kalıpları varya onlar gibi ama daha büyük ve istenilen figürde olucak bide malum o kalıpların sadece bir tarafı kabartılı oyüzden istediğim resmin arkatarafı içinde ikinci bir kalıp gerekli ikisini ayrı ayrı yapıp sonra birleştiricem çalışırken ortaya çıkan figür 3d olucak
-
ne zaman bu profil resmini görsem yazının sahibi gibi geliyor
diğer hiç bir müridde böyle olmuyor.
düşünsene soldaki adamlar kalıp istiyor :))))))
ben yapamam ama 3d içinde bir boyut lazım. boyutu yazsaydın daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum
-
futurist bunu yazdı
ne zaman bu profil resmini görsem yazının sahibi gibi geliyor
diğer hiç bir müridde böyle olmuyor.
düşünsene soldaki adamlar kalıp istiyor :))))))
ben yapamam ama 3d içinde bir boyut lazım. boyutu yazsaydın daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum
1m boyunda o boya uygun eninde bişi
-
hali hazırda 3d bi objeden kalıp çıkart deseydin olabilirdi
ama
resimden kalıp çıkartma işi zor iş hacım
sıfırdan modelleme yapsanda aynı yani, örnek bi resim koysan buraya fikir yürütenler çıkabilir yada alternatif sunabilir
-
Saolun hocalar hallettim ilgilenen herkese teşekkürler
-
Bunun minyaturunu yapiyorlar, lazerle cam kare prizmaya islemek icin onden-yanlardan-arkadan fotograf cekiliyor. Tabi cekilen fotograf bizim bildigimiz tarzda degil.
Sen nasil hallettin hocam? -
Hocam nasıl hallettin bize de lazım
-
Heykelciyle anlaştım heykelini yapıp kalıbını alıcal
-
fiyatta nasıl anlaştın hocam buna benzer bişey için bana da lazım, bu gibi bişey için ücretlendirmeyi neye göre nasıl yapıyorlar,