folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Farklılıkları Bulan Program Örnek: İki PHP Dosyası Arasındaki Farklar

Farklılıkları Bulan Program Örnek: İki PHP Dosyası Arasındaki Farklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, uzun süredir böyle bi program arıyordum, örnek olarak orjinal file.php dosyası üzerinde değişiklikler yapıyorum, ve o file.php dosyasının güncel versiyonu çıktığında benim yaptığım değişikliklerle güncel versiyonun arasındaki kod farklılıklarını bu programla kolayca bulabiliyorum, böylelikle güncel versiyondaki değişiklikleri kolayca entegre edebiliyorum

veya

iki text dosyası arasındaki kelime farklılıklarını bulabilirsiniz, örnek olarak her iki text dosyası da aynı diyelim fakat diğer text dosyasının 150. satırında bir kelime farklı bu program o farklılığı kolayca bulabiliyor.

Tabi sadece text dosyalarını değil, klasörler arasındaki farkı, resimler arasındaki farkı, datalar arasındaki farkı, hex dosyaları arasındaki farkı, mp3ler arasındaki farkı, versiyon farklılıklarını hemen bulabiliyor.

KISACASI GÜZEL BİR COMPARE(Karşılaştırma) PROGRAMI

Lazım olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar için paylaşmak istedim.

Download linki altta, ilaç da içinde :)

BEYOND COMPARE 3.0

http://rs123.rapidshare.com/img2/download_file.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

iş görürmü bilmiyorum ama ben fc komutunu kullanmıstım iki tane text i karsılastırırken ve gayet iş görmüştü :|

bildiğimiz dostaki fc komutu 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1509 Toplam Mesaj: 2