Farmville Hesap Hakkında
-
müridler elimde 188 level 118.780.500 coin 136 fv 3669 fuel li hesap var.bu hesap satılır mı?satılırsa ne kadar eder?isteyen olursa zynga poker chiple takasta yaparım.
-
bir ara çok pis milyoner city kasıodum hile yaptim sınırsız param sınırsız göktelenim oldu soğudum bıraktım oyunu x))
alıcısı çıkarsa herşeyi satarsın hocam
-
hocam aynen bende sıkıldım satıcam o kadar kastık özellikler iyi hem poker hem farmville oynayan birini bulsam takas edicem çiple bakalım.yada satan satıldığını gören varsa nasıl satılır para edermi bilgilendirse sevinirim.
-
hangi programı kullanıyon hacı?
ayrıca satılabileceğini sanmıyorum, sonuçta profile bağlı.
-
hocam valla kardeşim benim botum o kasıyo ben oynamıyorum bayadır :) sorarım zaten hesapla beraber satarım alcak çıkarsa manyağı çok çünkü
-
tr de değilde dışarıda olabilir. esapla ssatarsın, alan profili değiştirir. satıldığını duymadım ama olabilitesi var. ingilizce olarak face de bi grup kur satılık die :D
-
20m poker chip yada 30tl ye verecem gayet uygun aslında
-
GodofWar bunu yazdı:
-----------------------------
50m poker chip yada 70tl ye verecem gayet uygun aslında
-----------------------------:)
7 tl ye bile satamazsın hocam
google a farmville yazabilen herkesin programlardan botlardan haberi var
-
her nekadar bot olsada hocam emek var yaw bide manyağı çok satılırda beklemek lazım
-
max 100 level oluyodu en son :/
-
hocam dediğim gibi kardeşimin hesap ve sağda show statistics yazan yerde level 188 yazıyo madalyalar falan var o deil mi ki?