folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fat32 Formatli Flash Bellek

Fat32 Formatli Flash Bellek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

durup dururken usb flash bellegim calismamaya basladi. PC me taktigim zaman hersey gayet guzel, otomatik calistir moda girmeden once icindeku butun dosyalari tariyo, sonra otomatik calistir konumundayken dosyalari goster iconuna basiyorum ve programi acamadigini, listeden bir program secmem gerektigini soyluyo :S  Normalde butun veriler discin icinde ama bi turlu nedense acamiyorum, bi cozumu varmidir bununda acaba formatlamaktan baska usb yi???

**EbMaRtEu**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Hocam Flashı sağ tuş yap aç yada araştır de klasörler görünsün bütün herşeyini pc ye yedekle biçimlendir tekrar flash a at.. en mantıklısı bu bence..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

hocam isin ilginc tarafi, simge surucu seklinde olmasi yerine klasor seklinde, ve sag tiklayip ac deyince program sec diyo

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

virüs yemişin gadanalam virüsü temizlemeye bak olmadı linuxda aç yedekle sonra çak formatı diske hiçbirşekilde ulaşamıyorsan.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam bendede bazı bilgisayarlarda klasör şeklinde gösteriyor o problem değil sağ tuş aç yada araştır seçeneğiyle dosyalarına ulaş yedekle biçimlendir sora dosyalarını yine flash ına at .. başka türlü olmaz .. flash belleklerde böyle problemlerde pek alternatif seçenek olmuyor..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

program seç diyince C>windows>explorer seç açılır.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

cozumu buldumm! bilgisayarimdayken sag tiklayip "open as portable media driver" deyince acildi ;)

**EbMaRtEu**
Toplam Hit: 745 Toplam Mesaj: 7