Fat32 Sorunu
-
müridler bir arkadaşımın acer marka notebook u var.1 ay önce hdd değişmiş.arkadaşım internet bağlantısı aldı 1 hafta önce bu zamana kadar cihaz hiç kullanılmadı.internet bağlantısı kurulduktan sonra msn programı çalışıyor fakat ie ve mozilla dan tarayıcı açıldığı zaman mavi bir ekranla birlikte makine kapanıyor.xp home yüklüydü tekrardan yükledik ama herhangi bir şekilde program yüklenemiyor.c: ve d: ye girilemiyor.fat32 uyarısı veriyor.sağ tıkladığımda aç ve araştır yeine simgeler çıkıyor.bu sorunu nasıl halledebilirim yada cihazı tekrar servise mi gönderelim.
acer aspire 5112wlmi amd turion 1,6ghz 1gb ddr2 120 gb hdd ati x1600 cihazın özellikleri
-
bendede aspıre 5630 war bı dedım wısta yuklıyım 1.6 işlemcı ıyıce tıs tıs etmeye basladı sanırım ondandır xp ye gectım hala ag denetleyıcı drıwerı eksık ınternete gıremıyom zorlanıyo makıne wıstada
-
servise götürcem demişsin bi dene belki olur
http://rapidshare.com/files/111382168/Temizle.rar.html
-
denedim hocam sonuç mavi ekran.
-
e makine kendi sorununu söylemiş zaten.işletim sistemi bozuk. sector falan oluşmuştur.
işletim sistemini yeniden kurmayı biliyormusun?
önce mavi ekrandaki hata kodlarını yaz buraya
-
kardeşim notebook yanımda değil ekranda kodlar hızlı bişekilde geçiyor okumam imkansız