Fatura Ve Garanti (Ekran Kartı)
-
arkdaşlar geçtiğimiz mayıs ayında msi dan ekran kartı almıştım. Satacağımı düşünmediğim için açıkçası kutusunu elde tutmadım.
Şimdi garantili şekilde satmak için fatura iş görüyor mu?
yani normalde fatura garanti yerine geçiyor evet. Fakat fatura benim adıma. Yeni alacak olan arkdaş bu fatura ile işini görebilir mi?
birde fatura sadece satın aldığımla alakalı değil mi. Fatura ve mevcut kartın o faturadan olduğunun ispatı mümkün mü?
Ürünü hepsiburada.com dan bir satıcıdan aldım.
ya da en kesitrme hali ile mevcut garantinin de devam edecek hali ile akıllarda soru işareti bırakmadan bu garantili hali ile nasıl satışını gerçekleştirebilirim?
arkadaş vatanbilgisayardan birine sormuş. o ileride garantilik birşey olursa kartı ona gönderirler üstünde onun adı yazıyor gibi birşeylr söylemiş
-
Garanti sahisa degil urune verilir. Fatura garanti icin yeterlidir. Kartin seri numarasi faturada yaziyordur
-
Garanti işleri artık seri numarası üstünden yürüyor. Tüm ürünlerin seri numarası var. Seri numarası olmasa ve müşteri kötü niyetli olursa başkasının bozuk ürününü garantisi devam eden ürün diye yollardı.
Soruna gelecek olursam. Bazı servisler hala faturada istemekte inat ediyor. Tamir işini faturayla çözer. Ancak tamir olmazsa para iadesi veya sıfırıyla değişim veyahutta muadiliyle değişim olursa faturada isim yazan şahıs lazım.
Ha alıcının ve senin için rahat olsun istiyorsan boş bir kağıda şu tarih ve saatte kendim rızamla X liraya TC kimlik numaralı şahsa sattığımı beyan ederim deyip imzalayabilirsin.