folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Faturalar Kaç Ay Ödenmeyebilir?Elektiriği Ne Zaman Keserler?

Faturalar Kaç Ay Ödenmeyebilir?Elektiriği Ne Zaman Keserler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocalar elektirik faturasını kaç ay ödemeden kullanabilirim..ne kadar süre sonra kesmeye geliyolar bi bilginiz var mı?

doğalgaz ve su içinde aynı soru

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bildiğim kadarıyla artık tek faturada kesme we icra işlemine gidiolar 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

su'yu 1 yıl odememiştim kesmediler

elektirikte fatura gectikten 5 gun sonra ihbarname geliyo 10 gune kdrda kesiyolar bide 10 lira açma parası ekliyolar faturaya =)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bulunduğun konuma göre değişir ben arkadaşlardan biliyorum elektriği yatırmayı unutmuş ertesi gün kesmişlerdi. Ama nasıl küfretmiştik kaçak kullananlar varken biz hep vaktinde yatırıp ta elektriğimizin kesilmesine.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

biz elektrik kesilmeden borcu ödemezdik, herif faturayla birlikte elekriği kesip öyle giderdi öğrenciyken :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mperk
    mperk's avatar
    Erkek

elektirik üçüncü fatura gelmiyecek yoksa kesiyorlar 

suyu da kesmiyolar ama çok faiz geliyor aq

Hamdolsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

son ödeme tarihinde ödemezsen ertesi günü sabah sana haber vermeden elektriği kesiyorlar. Apartmanda oturduğum için sabah işe giderken karşıda oturan komşumun elektriğini kesmeye gelmişti tedaş noluyor napıyorsunuz falan dedim elektrik borcunu ödememiş elektriğini kestik dedi gençler durun bekleyin dedim kapıdan komşuyu uyandırdım sabahın 08:00'inde komşuda faturayı ödemeyi unutmuş orta yaşlı amcam bugün yatırcaz dedi nakit parayıda gösterdi elektrikleri kestirmedi tabi komşum acayip sinirlendi ana avrat düz gitti doğudakiler kaçak elektrik kullanıyor gidin onların elektriklerini kessenize dedi g..tünüz yemiyor demi oraya gitmeye korkaklar adi herifler bize gelince bir gün ödemedik diye elektriği kesmeye geliyorsunuz şerefsizler dedi ben bu ülkem içim tıkır tıkır kuruşuna kadar vergi veriyorum bir daha kapıma gelirseniz vururum valla sizi adam tehdit etti amcamızı zor sakinleştirdik sabahın köründe komşuları uyandırdı bağırıp çağırdı. Birde bilgisi olmayan arkadaşlar için söyliyim sınırsız internet kullanıcı arkadaşlar faturanızı son ödeme tarihine kadar ödeyin 1 gün dahi geciktirmeyin işyerimdeki arkadaşıma gelen faturada açıklamada farkettim bunu sonraki gecikmede günlük %4,5 oranında faiz işleticekmiş bir dahaki faturadan bunu tahsil edecekler bilginiz olsun. Burda telekomda çalışan arkadaş varsa belki bilgisi vardır diye düşünüyorum daha detaylı açıklamayı ondan alalım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

bu konuda su fatura sistemi daha esnek , elektrik semtlere göre zaman uyguluyo ne ayaksa hani eşittik ? hocam internet faturalarında o olayı ilk defa duydum ben genelde geciktiririm internet ödemelerimi hiç başıma gelmemişti ilginç geldi yazdıkların daha dikkatli olmak lazım sanırsam bundan böyle :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:
    -----------------------------

bu konuda su fatura sistemi daha esnek , elektrik semtlere göre zaman uyguluyo ne ayaksa hani eşittik ? hocam internet faturalarında o olayı ilk defa duydum ben genelde geciktiririm internet ödemelerimi hiç başıma gelmemişti ilginç geldi yazdıkların daha dikkatli olmak lazım sanırsam bundan böyle :)

-----------------------------

msn'den arkadaştan e-faturayı istedim pdf halinde gönderdi ve yazıyı aynen aktarıyorum arkadaşlar.

"Faturanızın son ödeme tarihinden sonra ödenmesi halinde son ödeme tarihinden itibaren aylık %4,5 oranında gecikme faizi uygulanır. Gecikme faizi günlük olarak hesaplanır."

15,00 TL dediğim yer arkadaşa ceza olarak girmiş :| gözümden kaçtı kusura bakmayın

Toplam Hit: 8931 Toplam Mesaj: 9