Faturavizyon Ve Benzer Firmalar.
-
Arkadaslar merhaba,
Yeni bir iş girişimi icin birazcik ön bilgi, fizibilite calismasi yapmak istiyorum.
Faturavizyon ve buna benzer firmalar hakkinda ne düsünüyorsunuz olumlu yada olumsuz farketmez.!
Aramızda bu işle ilgilenen müridler de belki vardır. Onların düşüncelerini de ögrenmek isterim.
Toplumun, sizlerin bu firmalara karsi neler hissettiginiz önemli, faturalarinizi bu noktalardan yatirirmisiniz yoksa ön yargi ile yaklasirmisiniz.
Nette bir cok yüceltme, asagilama ile ilgili yorumlar dolanip duruyor.
Faturavizyon ve bilimum benzer sirketlerle ilgili tecrübelerinizi, yasadiklarinizi iyi ve kötü aktarmanizi bekliyorum.
Muhabbetle,
-
walla hocam adsl telefon su elektrik ve doğalgaz faturalarımı faturavizondan ödüyorum bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım :|
-
eyvallah hocam, baska baska baska öneriler düsünceler lazim.
-
sittin sene oraya yatırmam :) biz babadan şube gördük
-
otomatik ödeme.
-
Bunlarda güzelmis. yokmu baska :)
-
S.a Arkadaşım bu işi yapan bir arkadaşım var memnun değil fatura ödemelerde falan hiç sıkıntı olmuyor yani işlemler sorunsuz gerçekleşiyor gelelim diğer yönlere... öncelikle açacağın şehir önemli mesela istanbuldaysan iski bedaş gibi kuruluşların ödeme merkezlerinin olmadığı biryerde açarsan bişeyler olur ama lüks bir semttede açmanı tavsiye etmem çünkü herkes otomatik ödeme talimatı veriyor kırsal kesimlerdede insanlar 1 liranın hesabını yaptıkları için direkt olarak ödeme merkezıne gıdıyor ve yatırıyor açacağın yer ve toplum önemli bu konuda araştırma yapmanı öneririm ama çokta karlı bir iş değil ortalama fatura başına 1 tl alıyorsun günde 100 fatura gelse 100 tl yapar aylık 3000 tl yapar dükkan kirası eleman vs. 2000 tl masrafın olur 1000 tl sana kalır tabi günde 100 fatura tahsil edebilirsen.. Allah Utandırmasın Kardeşim Benim Bilgim Bu..
-
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
-----------------------------
S.a Arkadaşım bu işi yapan bir arkadaşım var memnun değil fatura ödemelerde falan hiç sıkıntı olmuyor yani işlemler sorunsuz gerçekleşiyor gelelim diğer yönlere... öncelikle açacağın şehir önemli mesela istanbuldaysan iski bedaş gibi kuruluşların ödeme merkezlerinin olmadığı biryerde açarsan bişeyler olur ama lüks bir semttede açmanı tavsiye etmem çünkü herkes otomatik ödeme talimatı veriyor kırsal kesimlerdede insanlar 1 liranın hesabını yaptıkları için direkt olarak ödeme merkezıne gıdıyor ve yatırıyor açacağın yer ve toplum önemli bu konuda araştırma yapmanı öneririm ama çokta karlı bir iş değil ortalama fatura başına 1 tl alıyorsun günde 100 fatura gelse 100 tl yapar aylık 3000 tl yapar dükkan kirası eleman vs. 2000 tl masrafın olur 1000 tl sana kalır tabi günde 100 fatura tahsil edebilirsen.. Allah Utandırmasın Kardeşim Benim Bilgim Bu..
-----------------------------Eyvallah dostum bilgilerin icin.
Tüm bu dediklerini hesap ettim aslinda, işi acacagim yer biraz varos yer ama ödeme noktasi uzak oldugundan toplu tasima araclari ile gidip yatirmak zorunda kaliyorlar. 1 liranin hesabini yapabilecek cok insanimizinda oldugunun farkindayim, Önemli olan insanlarin güvenirligini kazanmak bunu yapabalirsek tutar diye düsünüyorum.
-
kardeşim o zaman diyecek bişey yok nasip diyeceksin başlayacaksın allah utandırmasın bi kısmını cep telefonu falan yaparsan bende telefon toptancısıyım yardımcı olurum o konuda