Favori Sitelerimizi, Videolarımızı, Resimleri, Notları Bir Arada Yönetebileceğimiz Site?
-
Merhaba lan.
Böyle bir konu açmıştım. Yoğun ilgi olduğundan dolayı konuyu kilitlemiştim. Biraz daha geniş versiyonuna buradan devam edeyim. Mesela internette bir video buluyoruz, beğeniyoruz, stumbleupon ile kaydediyoruz vs. Mesela youtube ve vimeo gibi ayrı siteleri de böylece yönetmemiz kolay oluyor. Ama mesela torrentçi vs iseniz o zaman stumbleupon çok karışıyor, aradığını bulamıyorsun.
diigo.com diye bir site buldum. Burada notlar felan da düzenliyebiliyorsunuz. Deliciousdan bookmarkları çekiyor vs. Bildiğiniz siteler var mı buna benzeyen? Tüm favori içeriklerimi oradan yönetmek istiyorum. Ayrı ayrı bir youtube bir vimeoya login olup orada videoları favorime eklersem hangi video neredeydi unutuluyor. Youtubedaki her video vimeoda, vimeodaki her video youtubeda olmayabiliyor. Mesela internette bir söz veya fıkra beğeniyordum, bunu not defterine yapıştırıyordum. Bunları online olarak not alabileceğim siteler lazım bana.
-
güzel proje lan aslında bulmak lazım a.q
-
Bakın muhterem cemaat sitemize geliyosunuz, avizelerimiz mavizelerimiz herşeyimiz eksik, görüşlerinizi esirgemeyin. Gidip saçma sapan konulara yorum yapıyosunuz, benim konuma gelince ufak küçücük bir öneride bulunmanız lazım ya. Ya bunu hergün demiyorum ki her cuma diyirum ya.
-
hacı bundan sonra legal işler yapiyrum :D bu dediğini yapayım ben güzel bi proje çıkar :D