Faydalı Bilgi İçermiyor, Silinebilir...
-
Faydalı bilgi içermiyor, silinebilir...
HATA :
SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110)
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
KOD :
<?php ini_set('display_errors', '1'); require '../includes/phpmailer/class.phpmailer.php'; date_default_timezone_set("Europe/Athens"); $mail = new PHPMailer(); $mail->CharSet=("SET NAMES UTF8"); $mail->Username = 'easypath@argenit.com.tr'; $mail->Password = 'xxx'; $mail->ClearAddresses(); $mail->AddAddress('ozgun_unlu@hotmail.com'); $mail->FromName = "EasyPath - Argenit"; // Gönderen Adı $mail->Subject = 'Test'; $mail->MsgHTML('Olacak\nmi\nacaba?'); $mail->Host = 'mail.argenit.com.tr'; $mail->Port = 587; $mail->IsSMTP(); $mail->SMTPDebug = 2; $mail->SMTPAuth = true; $mail->From = 'easypath@argenit.com.tr'; if(!$mail->Send()) { $response['error'] = true; $response['error_msg'] = 'Veritabanına kayıt oluşturuldu fakat mail gönderilemedi, lütfen manuel olarak gönderin.'; } else { $response['error'] = false; $response['success'] = 'Başarılı'; } var_dump($response); ?>php.ini den falan bişey mi açmam gerekiyor ?
Bütün portları denedim : 25, 485, 587. Hepsinde aynı hata.
Linux Ubuntu 12.04, Php 5.4, Apache 2.2
ozgunlu tarafından 04/Mar/16 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
SMTP Host da sıkıntı var hocam ya bağlantını drop ediyor veya ulaşamıyorsun :) Anladığım bu yani.
Program ı başlattığında netstat -anp | grep Apache2(buraya ne yazıcagını bilemedim ama apache uygundur.) falan yap.
https://www.drupal.org/node/805834
0x656e tarafından 03/Mar/16 14:53 tarihinde düzenlenmiştir
Firewall ile ilgili olabilirmiş bak burda sistem adminiyle görüşünce çözmüş arkadaş -
0x656e bunu yazdı
SMTP Host da sıkıntı var hocam ya bağlantını drop ediyor veya ulaşamıyorsun :) Anladığım bu yani.
Program ı başlattığında netstat -anp | grep Apache2(buraya ne yazıcagını bilemedim ama apache uygundur.) falan yap.
https://www.drupal.org/node/805834
Firewall ile ilgili olabilirmiş bak burda sistem adminiyle görüşünce çözmüş arkadaşSağol hocam, daha fazla vakit kaybetmiyim diye gmail ile yaptım geçtim (¨_._¨)