folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Fazla Söze Ne Gerek : Index Of /Mobile/Mobile Phone Applications/ | Birsürü Telefon Programı

Fazla Söze Ne Gerek : Index Of /Mobile/Mobile Phone Applications/ | Birsürü Telefon Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

http://www.tamilfilmsnetwork.com/Mobile/index.php?path=Mobile+Phone+Applications/

psiloc stoolsu ararken buldum ... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dosyalar'da bozukluk var. indirdim ama seçenek istiyor.. hangi proğramla çaliştirmak istersiniz? bu ne ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    lan toparlak önce bi kontrol etsene çalışıo mu çalışmıo mu die.. nedir ne deildir bi incele ondan sora paylaş.. nese öpüorum bi taraflarından :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yok la çalışıo bazıları :| pardon toparlak :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Elixir bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dosyalar'da bozukluk var. indirdim ama seçenek istiyor.. hangi proğramla çaliştirmak istersiniz? bu ne ?
    -----------------------------

dayı bunlar cep tel programı telefonda calısırlar .... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 5