FBI’Da Bilişim Skandalı....Demek Ki Neymiş Bunlar Harbi Harbi Salak...:D:D
-
FBI’da görevli bir bilgi işlem elemanının kurum başkanı Robert Mueller’in kişisel şifrelerini internetten indirilen bir yazılımla çözdüğü açıklandı.
ABD’nin iç istihbarat teşkilatı FBI’ın bilgi işlem servisinde yaşanan bir olay ülkeyi karıştırdı. Teşkilatta bilgi işlem elemanı olarak çalışan bir kişinin internetten ücretsiz indirilebilen bir yazılımla başkan Robert Mueller ve diğer üst düzey yöneticilerin bilgisayarlarına sızması üzerine, kurumun bilişim altyapısının zaafiyeti konuşuluyor. Eleştiriler kurumun bilgisayar ağının son derece eski bir yapılanma içinde olduğu ve bilişim yoluyla saldırılara açık olduğu konularına odaklanıyor.
MSNBC -
bi darbede tahribat.com olarak vursakmı acep :p
-
Şahane olur : )
-
Bencede :D
-
sonra da serverımızı dötümüze soksunlar bizim tux öksüz kalsın
-
FBI dan önce öncelikli sırayı dünyanın en kötü, gizli ve uzman olan mossada ayırsak çok güzel olacak.mossad, cia, fbi
-
FBI iç istihbarat zaten...MOOSADla kıyalamayın
MOSSAD-CIA-FSB(Rusların ki) -
FBI in yediği fake daha güzeldi :)
Adamlar ii dalga geçmişler.
şöle bişey diodu: "Bilmem şu kadar sakıncalı sitelere girdiğiniz tespit edilmiştir, bu sitelerin isimleri ektedir...." Güzel bir sosyal mühendislikti. -
Abi ben web saldırısı yapamam ama bi fakete ben hazırlıyım şunlara :D şöyle önemli adamların maillerini bulsam fake olayına giricem :D madem bu fbı bu kadar kek birazda ben t.şş.k geçiyim :P
Toplam Hit: 14690 Toplam Mesaj: 9