FCK Editör Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTRoLi
    PeTRoLi's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

benim bir asp (vbscript) haber sitem var. Bu siteye haber ekyebilmek için  bir zengin metin editörü arıyorum. Bu editör resim, flash, dosya upload edebilecek falan. Fakat 2 gündür araştırıyorum fck editör diye aradığım özellikleri bulunduran bir editörden başka bir netice elde edemedim. FCKEditörü indirdim ama bu sefer de editörü çalıştıramadım. Özellikle bu editörü kullanan arkadaşların yardımlarını talep ediyorum. Nasıl sayfama include edebilirim ve oraya resim yükleyip resmin yolunu alabilirim.

Teşekkür ederim.

Akıllarınızda ne Uhud kaldı, ne Hendek ne de Bedir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

FCK Editor'u projene dahil etmeye çalışırken nerede hata aldığını ve aldığın hatayı belirtirsen yardımcı olunabilir.

Onun dışında da birçok editor var. Google'dan aratabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    asp.net mi acaba öyleyse yardımcı olabilirim

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

kurmak istediğin sürümü iyice kontrol et ben bug sız bir Fck sürümü görmedim göremedim. Adnan oktarın sitesinde bile Fck açığı var gerisini sen düşün.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
Toplam Hit: 2526 Toplam Mesaj: 4