Fecabook Hesabım Kapatılmış ?
-
nasıl açtırabilirim arkadaşlar.
hesabımı silmişler a.qim.
-
Acmiyorlar oyle yeni bir hesap acman lazim ama dikkat et yeni hesaptaysan cok fazla arkadas ekleme siyasi vs karisma kendi halinde takil silmezler
-
sen neyden bahsedıyorsun aq :D benım uc tane maıl adresım var üçüde banlı :| face hesabını acıyorum ertesi gün banlanıyor.. hemde hiç bir sebep belirtilmeden :|
-
dur kardeş hırsını Claros'tan alma.
omu sildi hesabını (:
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
sen neyden bahsedıyorsun aq :D benım uc tane maıl adresım var üçüde banlı :| face hesabını acıyorum ertesi gün banlanıyor.. hemde hiç bir sebep belirtilmeden :|
-----------------------------Ben ne ettim yaw :D bak aglicam simdi :D
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Ben ne ettim yaw :D bak aglicam simdi :D
-----------------------------olum sana bişi demedim lan :W kıyamam sana :W yi beni :W
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------nasıl açtırabilirim arkadaşlar.
hesabımı silmişler a.qim.
-----------------------------noktalama işareti gibi aq klullanırsan olacaqı bu :D sen banlandıysan demekkı bende banlanıcam yakındır :D
-
bu bir işaret işte girme ne bok var boşver
:) kader seninkisi
-
canni resimlerle, yorumlarla milyonlarca mail yolluyordun, çıkar böyle işte:D:D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bu bir işaret işte girme ne bok var boşver
:) kader seninkisi
hayatlarında önemli bir yer etmiş, onun için bi ban yese çaresini arıyorlar. beni banlasalar nolacak banlamasalar nolacak:C şu alemde birtek tbt de banlanmamı sorgularım. diğerlerine kafa bile yormam.