folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Felsefe Grubu Kitapları Lazım - Takas Yapılır...

Felsefe Grubu Kitapları Lazım - Takas Yapılır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler an itibari ile yurda taşınmış bulunmaktayım. bi kaç eşyamı almak için eve geldim onlardan biri olan felsefe grubu kitaplarımı (eskiydi biraz) annem eski komşumuza vermiş bnm haberim yok ben daha evdeler sanıyom :) ortada kaldım ea öğrencisiyim lakin sözelden tercih yapcam felsefe çalışmam için kitap gerek !

elimde EA grubuna ait tüm derslerin tüm kitapları var 0 taptaze kllanılmamış...

sizinde elinizde felsefe grubu konu anlatımlı ve soru bankası kitaplar varsa takas yapabiliriz.

Elimde felsefe grubu kitapları var ea ya ihtiyac yok al sana kitap diyip gönderirseniz çok süper olur :)

Elimde felsefe grubu kitapları yok ama ea ya ihtiyacım var deyip kitap isterseniz yollarım sorn değil...

takas zaten olur:)

Bu arada Hakkaten kitaba ihtiyacı olan varsa Matematik Edebiyat PMYO felan veya herhangi bi derstten fen grubu hariç yardımcı olmaya çalışırım... elimde bayabi kitap var..

Normalde satacaktım ama alıcı çıkmadı zor günümde satmayı düşünüyodm zor günlerim geride kaldı atlattık satmaya gerek kalmadı isteyene verim..

Ama sizde bana felsefe grubu kitabı bulmaya çalışın :)

Çok uzattım lan lafı hakkaten gereksiz bi biçimde uzattım yazacağım 2 satırlık bişliydi normalde :)

Evdeki net bugün kapanıyo beyler yurtta internet zaten yok  hafta sonları 30 dakika dersane çıkışı yemekten önce girersem girerim nete. oda zor ihtimal saatler ucu ucuna yetişiyo yurt ile dersanenin...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

üstteki yazıyı okyamam 2 saat diyenler kısaca felsefe grubu kitabı olan verebilirmi yada ea ile takas yapabilirmi benle diyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

Hacı internet elinin altındaysa uğraşma dicem kitapla ama bir bildiğin var herhalde.

make total destroy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

son kez p yoksa kitapcıdan bi ton para verip alcaz artıkın :S

neyse bu gece 11 gibi son bi defa gircem siteye, sonra yurda gidecem hadi iyi aksamlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 6