folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fen Edebiyat Mezunları İçin Formasyon Kalktı Mı?

Fen Edebiyat Mezunları İçin Formasyon Kalktı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

Arkadaşlar formasyon kalktı mı? mezun olduktan sonra alınabilecek öyle değil mi? bu konuda fikri olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinecegm....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Formasyon kalkmadi, formasyon secmeli ders oldu. 2,5 uzeri ortalaman varsa ve alttan dersin yoksa formasyon derslerini alabiliyorsun.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

kryptin dediği formasyon iptal oldu. artık 4 yıllık süre içinde formasyon dersleri alınamayacak. mezun olduktan sonra formasyon yapılacak.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

danıştaydan döndü diye dün gazete de okudum... 4yıl içinde alınamayacak

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Formasyon kalkmadi, formasyon secmeli ders oldu. 2,5 uzeri ortalaman varsa ve alttan dersin yoksa formasyon derslerini alabiliyorsun.

Formasyon şuan danıştay kararıyla durduruldu ne olacak belli değil şuan gerçi saçmalık resmen. Bi kere böyle bişeyin yapılması çok saçmaydı ulan zaten eğitim fakültelerinde yeteri kadar öğrenci var dışarda bi ton öğrenci var bi de üstüne bilim adamı yetiştirmesi gereken fen edebiyat fakültelerinden olan adamları mı öğretmen yapacaksın saçma ikinci saçmalık madem bunu yaptın derslerini verdin paralarını çartptın sınavlarını yaptım şimdi niye duruyorsun devlet kendi içinde resmen çelişki dolu. toptan kaldırsın bence öğretmen olacaksanız gidin eğitim fakültesine kardeşim öyle fen edebiyata girip öğretmen olacağınıza gidin akademik kasın bari ülkenin bilim seviyesini biraz geliştirin. Detaylı bilgi için eğitim senin sitesine bakın

Not: Biyoloji bölümü (fen fakültesi) 4. sınıf öğrencisiyim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

Formasyon şuan danıştay kararıyla durduruldu ne olacak belli değil şuan gerçi saçmalık resmen. Bi kere böyle bişeyin yapılması çok saçmaydı ulan zaten eğitim fakültelerinde yeteri kadar öğrenci var dışarda bi ton öğrenci var bi de üstüne bilim adamı yetiştirmesi gereken fen edebiyat fakültelerinden olan adamları mı öğretmen yapacaksın saçma ikinci saçmalık madem bunu yaptın derslerini verdin paralarını çartptın sınavlarını yaptım şimdi niye duruyorsun devlet kendi içinde resmen çelişki dolu. toptan kaldırsın bence öğretmen olacaksanız gidin eğitim fakültesine kardeşim öyle fen edebiyata girip öğretmen olacağınıza gidin akademik kasın bari ülkenin bilim seviyesini biraz geliştirin. Detaylı bilgi için eğitim senin sitesine bakın

Kesinlikle katılıyorum fen-edebiyat öğrencisi olmana rağmen tarafsız konuşan birisiymişsin arkadaşım,senin gibi düşünen pek kalmadı herkes kendimi nasıl kurtarırım düşüncesiyle hareket eder olmuş.Yapı itibariyle yanlış zaten fen edebiyatların öğretmen olabilmesi,o fakültenin amacı bilima damı yetiştirilmesi öğretmen değil,öğretmeni eğitim fakültesi yetiştirir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

Hadi ya en son gecen sene bu formasyon dersleri ile ilgili ortalamalari yetenlere form falan doldurtuyorlardi, o yuzden oyle dedim. Son gelismelerden hic aberim olmamis kusura bakmayin.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Formasyonun 4 yıl verilmeyeceği kesinleşti mi ?

Toplam Hit: 3176 Toplam Mesaj: 9