Fen Edebiyat Mezunları İçin Formasyon Kalktı Mı?
-
Arkadaşlar formasyon kalktı mı? mezun olduktan sonra alınabilecek öyle değil mi? bu konuda fikri olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinecegm....
-
Formasyon kalkmadi, formasyon secmeli ders oldu. 2,5 uzeri ortalaman varsa ve alttan dersin yoksa formasyon derslerini alabiliyorsun.
-
kryptin dediği formasyon iptal oldu. artık 4 yıllık süre içinde formasyon dersleri alınamayacak. mezun olduktan sonra formasyon yapılacak.
-
danıştaydan döndü diye dün gazete de okudum... 4yıl içinde alınamayacak
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Formasyon kalkmadi, formasyon secmeli ders oldu. 2,5 uzeri ortalaman varsa ve alttan dersin yoksa formasyon derslerini alabiliyorsun.
Formasyon şuan danıştay kararıyla durduruldu ne olacak belli değil şuan gerçi saçmalık resmen. Bi kere böyle bişeyin yapılması çok saçmaydı ulan zaten eğitim fakültelerinde yeteri kadar öğrenci var dışarda bi ton öğrenci var bi de üstüne bilim adamı yetiştirmesi gereken fen edebiyat fakültelerinden olan adamları mı öğretmen yapacaksın saçma ikinci saçmalık madem bunu yaptın derslerini verdin paralarını çartptın sınavlarını yaptım şimdi niye duruyorsun devlet kendi içinde resmen çelişki dolu. toptan kaldırsın bence öğretmen olacaksanız gidin eğitim fakültesine kardeşim öyle fen edebiyata girip öğretmen olacağınıza gidin akademik kasın bari ülkenin bilim seviyesini biraz geliştirin. Detaylı bilgi için eğitim senin sitesine bakınNot: Biyoloji bölümü (fen fakültesi) 4. sınıf öğrencisiyim
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
Formasyon şuan danıştay kararıyla durduruldu ne olacak belli değil şuan gerçi saçmalık resmen. Bi kere böyle bişeyin yapılması çok saçmaydı ulan zaten eğitim fakültelerinde yeteri kadar öğrenci var dışarda bi ton öğrenci var bi de üstüne bilim adamı yetiştirmesi gereken fen edebiyat fakültelerinden olan adamları mı öğretmen yapacaksın saçma ikinci saçmalık madem bunu yaptın derslerini verdin paralarını çartptın sınavlarını yaptım şimdi niye duruyorsun devlet kendi içinde resmen çelişki dolu. toptan kaldırsın bence öğretmen olacaksanız gidin eğitim fakültesine kardeşim öyle fen edebiyata girip öğretmen olacağınıza gidin akademik kasın bari ülkenin bilim seviyesini biraz geliştirin. Detaylı bilgi için eğitim senin sitesine bakınNot: Biyoloji bölümü (fen fakültesi) 4. sınıf öğrencisiyim
-----------------------------Kesinlikle katılıyorum fen-edebiyat öğrencisi olmana rağmen tarafsız konuşan birisiymişsin arkadaşım,senin gibi düşünen pek kalmadı herkes kendimi nasıl kurtarırım düşüncesiyle hareket eder olmuş.Yapı itibariyle yanlış zaten fen edebiyatların öğretmen olabilmesi,o fakültenin amacı bilima damı yetiştirilmesi öğretmen değil,öğretmeni eğitim fakültesi yetiştirir.
-
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Hadi ya en son gecen sene bu formasyon dersleri ile ilgili ortalamalari yetenlere form falan doldurtuyorlardi, o yuzden oyle dedim. Son gelismelerden hic aberim olmamis kusura bakmayin.
-
Formasyonun 4 yıl verilmeyeceği kesinleşti mi ?