Fenerbahçe-Beşiktaş Maç Bileti
-
Arkadaşlar elimde fener beşiktaş maçına bilet var..normalde iki tane almıstım biletixten kartla birini iptal etmişler..malum tek başıma gitmiyceğim için dierini satma kararı aldım.ilgilenen arkdaşlar warsa ulaşsın bana yarın akşama kadar ankaradayım pazar günüde istanbulda olucam.elden verebilirim. bu arada telekom tribünü üst kat.
@taşındı
-
ne kadar hocam
-
44 bileti aldım istabuldan elden alıcak olanlar için yol paramı ekliyorum anakra için 50 istanbul için 70
-
70 çok demissin hocam pazarlık payı yokmudur ?
-
Bence karaborsada biletler simdi ucmustur
orda olsam alirdim
-
valla bilader 100 liranın altına bilet yok bnde elimden cıkarmak için yapıyorum şu anda. herhangi bir kar amacım yok
-
up
-
istanbulda stata gidiş dönüş gezinimini arabamla sağlar BJK formamla yanında maçımı izlerim tabi yüreğin yetiyosa hacı :D
statta olacaklara karışmam :D istanbuldan geri yolcu ederim ama bilete para veremem :D kız arkadaşınla seni nezih bir ortama bırakırım :D
daha babuş napsın :F
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda stata gidiş dönüş gezinimini arabamla sağlar BJK formamla yanında maçımı izlerim tabi yüreğin yetiyosa hacı :D
statta olacaklara karışmam :D istanbuldan geri yolcu ederim ama bilete para veremem :D kız arkadaşınla seni nezih bir ortama bırakırım :D
daha babuş napsın :F
-----------------------------hehe =) herkes yolunu bulmusş=) taktir ettim birader=)
-
taksiyle stada ve yemek yemeğe gitsen tonla paran gidecek Addict demedi deme hacı :F
-
70 az bile alacaklar kacırmasın bu fırsatı, karaborsada 150den aşşagı bulamazsınız
tabi bana kalırsa gitmeyin bosuna,mac beşiktasın