folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ Maçı Tekrarlanıyor Mu ?

Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ Maçı Tekrarlanıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    Fenerbahce yoneticisi Şekip Mosturoğlu Beşiktaş`ın golünü atan Bobo`nun esame listesinde yer almadığını ve bu nedenle hükmen galip gelmeleri gerektiğini belirterek federasyona başvuracaklarını söyledi.

Maçtan sonra FBTV kameralarına konuşan Mosturoğlu şunları Söyledi : "Esame listesine baktığımızda Ricardinho ve Bobo`nun ismini göremedik. Hatta ne yalan söyliyeyim yoklar diye de sevinmiştik. Ama Bobo sonradan Oyuna girip gol de atınca şaşırdık. Esame listesini defalarca kontrol ettik. Orada Bobo'nun ve Ricardinho'nun ismi yoktu. Ricardo Luis P. Rodrigues ve Deivson Rogerio Da Silva diye başka iki futbolcunun ismi vardi. Hemen gerekli yerlere itirazımızı yapacağız. Kesinlikle hükmen galip gelmemiz gerekir, aksi bir karar federasyonun yanlı tutumunun kanıtı olur" ben ExpLoiT
     Olarak Mosturogluna Bir cevap Vermek İstiyorum...Ricardo Luis P. Rodrigues Ricardinho nun ismi...Deivson Rogerio Da Silva Size Sevgilerini Yollayan Bobo'Nun ismi Bunlarıda sizlere biz ögretmicegiz sanırım Saygılarımla

OHAAAAAA :=)).YETER ARTIK FENERBAHÇE OFF =))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek

:-] .stadda harcanan elektriğe yazıııık..

ban oldun hoca yaw Futbola çok takılma :}

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    ban yedik ya :D.Gladio banlamış fenerli galiba :P =)).

kusura bakma gladio hoca =).

ama napıyım herif bana ezik demiş ben cwp vermesemiydim ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    verdigin icin senin de ondan farkin kalmadi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    abi sade bana da dememiş ki Tüm BEŞİKTAŞLILAR eziktir demiş...
    abilerime
    kardeşlerime..

ettiği lafa bak..

sırf onun yüzündn 48 saat ayrı kalcaz :(.Gerçi evde net yok zaten 96 saatte bir girebiliyorum ama olsn =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    yuh yaa adam bide iki farklı oyuncu adı vardı sevindik demiş dalga geçiyo heralde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrfatih57
    mrfatih57's avatar
    Erkek
    yok bea fener da urasma yenemıcen da ala ala :P

bizim gercek kıldıklarımıza onların hayallerı bıle yetısemedıı <br> (fatih sultan mehmet han)..... neden azmın bu kadar sureksız senmı yoksa davan mı yureksız ??
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayucel
    babayucel's avatar
    Erkek
    iste bsk fenere gecirdi onun acisi gecmedigi icin oyle yapiyolar

yiyecen tatliyi sikecen yozgatliyi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayucel
    babayucel's avatar
    Erkek
    exploit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fenerbahce yoneticisi Şekip Mosturoğlu Beşiktaş`ın golünü atan Bobo`nun esame listesinde yer almadığını ve bu nedenle hükmen galip gelmeleri gerektiğini belirterek federasyona başvuracaklarını söyledi.

Maçtan sonra FBTV kameralarına konuşan Mosturoğlu şunları Söyledi : "Esame listesine baktığımızda Ricardinho ve Bobo`nun ismini göremedik. Hatta ne yalan söyliyeyim yoklar diye de sevinmiştik. Ama Bobo sonradan Oyuna girip gol de atınca şaşırdık. Esame listesini defalarca kontrol ettik. Orada Bobo'nun ve Ricardinho'nun ismi yoktu. Ricardo Luis P. Rodrigues ve Deivson Rogerio Da Silva diye başka iki futbolcunun ismi vardi. Hemen gerekli yerlere itirazımızı yapacağız. Kesinlikle hükmen galip gelmemiz gerekir, aksi bir karar federasyonun yanlı tutumunun kanıtı olur" ben ExpLoiT
     Olarak Mosturogluna Bir cevap Vermek İstiyorum...Ricardo Luis P. Rodrigues Ricardinho nun ismi...Deivson Rogerio Da Silva Size Sevgilerini Yollayan Bobo'Nun ismi Bunlarıda sizlere biz ögretmicegiz sanırım Saygılarımla

OHAAAAAA :=)).YETER ARTIK FENERBAHÇE OFF =))

-----------------------------
    FENERE IYI GECIRDI AMA BESIKTAS

yiyecen tatliyi sikecen yozgatliyi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    mosturoğlunda mallığın her şeklini görebiliyorsunuz farkındayım :))) kadıköyde koymak şart oldu BOBO yine BABAları olucak bence :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    eee iddia ne olacak peki arkadas 100ytl yatırmıs 210 almıs dayısı 1.000ytl yatırmıs 2.100ytl almıs yeniden oynanırsa????
Toplam Hit: 1556 Toplam Mesaj: 11